marți, 26 februarie 2008


Azi am aflat că PNL Beiuş a hotărât ca în lupta pentru primăria municipiului să-l sprijine pe Adrian Domocoş. Prea multe despre el nu vă pot spune că nu vreau să încep cu clişee sau generalităţi gen "E băiat bun că n-a făcut rău la nimeni" şi nici nu vreau să aproximez etapele parcurse de el până să-l vrea PNL-ul primar. Poate pun mâna pe CV-ul lui şi-l public aici ca să vadă toată lumea cu ce se laudă.
Personal îl apreciez pentru curajul de a se ridica împotriva fosilelor de partid ce consideră că vor moşteni lumea şi cred că deţin adevărul suprem.
Deci deocamdată are ca principală calitate tinereţea, să vedem ce mai aduce.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Puteati scoate ceva mult mai bun.. dar interesele.... hai mah... chiar de profesor de sport are nevoie Beiusul? n-ati gasit un om de cultura ceva? unul care sa fi facut ceva scoli mai elegante... SLAB

Anonim spunea...

Ce scoli? Un Stefan Gheorghiu poate? Sau un doctor inginer cu diploma cumparata? A mai avut Beiusul primari doctori ingineri lectori...

Anonim spunea...

ODO, IUHAS,...........astia sunt oameni care vreti sa va conduca inca 4 ani?Sa lasam tinerii sa ia initiataiva si ei cu siguranta vor dori sa avem un primar tanar si cu experienta asa cum este Adi Domocos!Primaria va fi a ta!

Anonim spunea...

domocos primar

Anonim spunea...

CEL MAI TARE! SUCCES!

Anonim spunea...

Slab mai este noul primar...

Nu este bun de nimic,pardon ba nu.

E bun sa-si angajeze pilele in primarie.

In sfarsit am inteles ca asta e schimbarea pe care o tot promitea