luni, 3 martie 2008

Adevăratul mărţişor l-a adus domnul ministru al Sănătăţii Publice care, la invitaţia domnului deputat Popa Cornel şi a consilierului judeţean Adrian Domocoş, candidat la funcţia de primar al Beiuşului, a făcut o vizită şi la Spitalul Municipal "Episcop N. Popoviciu".
În urma discuţiilor purtate cu conducerea spitalului, reprezentanţii PNL-ului au considerat necesară şi oportună finanţarea urgentă a următoarelor proiecte:
-modernizarea secţiei de chirurgie şi A.T.I.
-dotarea cu aparatură a blocului operator
-deschiderea unei secţii de oncologie
-atragerea de noi medici specialişti

16 comentarii:

Anonim spunea...

Adi draga, sa stii ca te-am apreciat pana cand ministul asta al vostru a venit la spital. cu o aronganta iesita din comun a vizitat spitalul si a avut nesimtirea sa se lege la conferinta de presa de lipsa unor medicamente de pe sectii. Nu stie el saracu ca situatia este la fel peste tot. Toate spitalele sufera din cauza politicii de sanatate dezastruoase. Si ce ma mai mira este ca Nicolaescu a criticat doar Beiusul (stim ca directoarea nu este liberala)si tu nu ai sarit sa aperi Orasul unde candidezi ca primar. Cum se poate ca sa fie laudat Steiul care are doua sectii si alea fara pacienti...Stie ministru ca o bunica de a mea a fost in urma cu 2 saptamani sa-si panseze o mica rana si a fost trimisa sa-si cumpere pansament? Si tu nu aperi Beiusul !!! Si mai vrei sa te votam??? Halal sa-ti fie! O sa conving cel putin 60 de beiuseni daca nu mai multi sa nu te voteze.
Un fost admirator!!!

Anonim spunea...

Auzi Tantico ca fosta admiratoare ia spune mataluta cat detesi spaga ca sa ajungi unde ai ajuns, sau amorul tau propriu nu suporta umila critica a unui amarastean care din functia efemera a vazut si spitale adevarate nu numai "spital de campanie 1918" (ca asa arata).Cat despre cosmelia de unde iti iei spaga zi de zi afla draguta ca n-a mai primit un ban de renovare din 1960 si acu te gasisi tu desteapta foc sa sari ca curca-n strachina sa lauzi realizarile unei ere dominata de incompetenta si amatorism.
Daca ai atata putere de convingere incearca sa convingi macar jumate din amatoarele angajate pe post de asistewnta la spital sa-si faca sepuku (desi ma indoiesc ca stii ce-i aia) cand una dupa alta nu sint in stare sa monteze o branula.
...UNU caruia ii s-a acrit de incompetenta din Romanica si tre sa-si trateze reuma prin tari vecine (si simte neoia de shimbare)

Anonim spunea...

M-am ratacit pe net si am dat de voi,daca a trecut MINISTRU* p-acolo e Ok, cred ca e singuru care a dat prin maghernita aia de spital de cativa ani incoace, daca baga banu ADI ai un vot +.

Anonim spunea...

Preferam un spital civilizat in locul parcarilor cu plata si a semafoarelor

Anonim spunea...

BA, LIBERALU lui peste. handicapat te-a mai facut mata si tot la maternitatea din beius. Din cauza inbecililor ca voi nu a primit beiusul bani. ca lingeti curul fratilor si bagati banii la stei si nu va pasa de orasul pe care pretindeti ca vreti sa-l conduceti.

Anonim spunea...

Vorbesti si tu sa te dai rotund, de unde stii tu cati bani s-au dat la Stei sau la Beius? Ce treaba au fratii cu Steiul ca tot n-au dat niciodata de pomana. Intreba-l pe Odo, ca tot dovedesti simptome de comunist, cati bani a primit sub guvernarea liberala? El singur spunea ca oricum au fost mai multi decat de la PSD. Cum i-a cheltuit e deja prea mult pentru intelegerea ta.
Si daca tot plangeti de mila spitalului de ce dati suta de milioane ca sa va angajati acolo? Cum recuperati investitia? Cu sacosa? Sau cu plicul?

Anonim spunea...

in noiembrie 2007, in urma scandalului produs de moartea unei paciente in maternitate, s-au întalnit ilie bolojan, adi, odo si calniceanca. atunci s-au alocat 150000 ron pentru sectia pediatrie, oftalmologie si pentru achizitionarea unui aparat de resuscitare nou nascuti
toata suma a fost deturnata catre repararea 'anumitor' strazi
acum veniti sa va plangeti ca steiul are mai multe

Anonim spunea...

anumite strazi reparate de anumite firme

Anonim spunea...

pacienta a murit in octombrie 2006...

Anonim spunea...

ca veni vorba de drumuri...se vede treba ca vizita ministrului orban a dat drumul la fonduri pentru soseaua beius oradea...sau pentru vestita centura...este deosebit ca in cei 4 ani de guvernare pd-pnl s-au rezovat toate problemele.

Anonim spunea...

in rest tot odo va castiga si de data asta...imi pare rau pentru voi, dar liberalii nu mai au mult.

Anonim spunea...

Măi omule trezeşte-te la realitate, vremea epavelor a cam trecut, să mai vină şi tineretul să arate ce vrea să facă pentru beiuseni ne-am cam saturat de directiva PCR.
Dă-le în freză Adi la toţi!!!!

Anonim spunea...

Mesaj pentru viitorul nostru primar:ADI DOMOCOS,sunt un fost elev de-al dumneavoastra,sa stiti ca voi face ce-mi sta in putinta sa aduc la vot cel putin 100 de oameni care sa va voteze.Tineti-o tot asa.

Anonim spunea...

Draga Adi sa stii ca nu m-a interesat niciodata cine v-a lua primaria,dar acum ca am auzit ca o sa candidezi pentru primarie am inceput sa -mi pun sperante ca va fi ceva de orasul asta.Eu cred ca nici tu nu realizezi inca cat bine vei putea face pentru Beius si mai ales ca acum e PNL-ul la guvernare.

Anonim spunea...

tineretul la putere!!!adi,daca ajungi primar sper ca vei asfalta si strada ta,singura ramasa neasfaltata din zona stadionului...

Anonim spunea...

Adi nu te lasa intoxicat de afirmatiile invidiosilor!!!Sa stii ca deja ai multi simpatizanti si crede-ma chiar sunt multi, cei mai multi fiind tineri care isi pun sperantele in tine si vor sa marga pe un drum cu tine.Felicitari pentru 7 Martie, pentru organizatia de femei, sunteti cei mai tari!!!