joi, 6 martie 2008

CINE-I CEL MAI CEL

Nu stiu cum se face dar in acest an 2008(ELECTORAL) toate fortele politice semnificative prezente la nivel de Beius au gasi o metoda mai mult decat inedita sa arate care-i cel mai tare:
in aceeasi locatie, 3 zile la rand 6,7 si 8 , 3 petreceri in cinstea zilei de 8 Martie.
PLD sau pdl nu stiu precis cum ii cheama,, mai grabiti ca intodeauna(doar ,doar apuca la putere) se betivesc azi 6 martie, ai meiPNL mai rezonabili, au dres-o cumva sa pice in noaptea de 7 spre 8 deci e pe eveniment insa..... cea mai lata si mai crunta betie v-a apartine cu certitudine PSD-lui local ,care tinand cont de celebrele "ase BE oameni buni , de sambata pina luni" vor chefui sambata seara in compania a 50 de muzicanti si a 2 porci mistreti ........siiii.... poate luni dimineata se vor gandi ca e vremea de mers la lucru asa ca sa aiba de unde veni acasa (aceasta fiind caracteristica epocii ODO).
Asadar va astept cu postari pe marginea acestor evenimente,;ce s-a mancat, ce s-a beut, cine pe cine a vazut, cine pe cine a batut,cine s-a imbatat...etc......asadar CINE-I CEL MAI CEL?????
P.S.Eu o sa va fac cunoscute meniurile distinselor persoane..

16 comentarii:

Anonim spunea...

v-a apartine cu certitudine PSD-lui local se scrie VA APARTINE... mai penelistule... ar trebui sa fi un om foarte cultivat, dar probabil ca ai facut limba romana cu profesorul de sport... oamenii nu sunt prosti. toata lumea stie ca PNL inseamna TAXA AUTO. PNL inseamna Cornel Popa, inscaunatul fratilor chimici. mai lasa-ma!!!

Anonim spunea...

Da PNL inseamna Cornel Popa un om care a facut ptr. Bihor mai mult decat toti parlamentarii postdecembristi la un loc.
Taxa de drum inseamna Baselu in mod cert, si ptr asta nu tre sa fiu un om cultivat ci unu realist care si-a rupt pe soselele "aici sunt banii d-voastra" 3 masini.Taxa auto inseamna mai ales SULFINicA BARBU super ministrul luat de ape in urma cu 2 ani.
Apropo "va apartine" se scrie intradevar legat, ai dreptate am facut romana cu profu de sport, dar tu idiotule ai facut-o cu femeia de serviciu daca spui .."ar trebui sa fii " CU UN SINGUR I.Hai sictir ca imi pierd vremea cu tine lisencefalule.

Anonim spunea...

si ma muie... TAXA TARICEANU E TAXA TARICEANU lasa-ma tu cu sulfina barbu ca nu-s prost... nu va mai cacati atata pe voi. ce pizda masii de ministru e asta care ii zice JUSTITIA ROMANA ca taxa e ILEGALA din punct de vedere ale NORMELOR EUROPENE. si el nu o schimba.. va fut in gura cu taxele voastre auto cu tot.. si da SULFINA BARBU I-A FACUT ATUNCI JOCUL LUI TARICEANU. BA SULFINA VEZI CA VREAU SI EU TAXA ASTA>>> SA IMI VAND BINE EU MASINILE. si sulfina l-a ajutat. e drept... dar de 1 an de zile putea tariceanu sa o schimbe.. sau e atata de slab incat nu e in stare sa dea o ordonanta sa puna la punct legislatia.
PNL n-ai idee, cate pene au sa-ti zboare.

Anonim spunea...

SUCCESURI nebanuite ptr. un mononeural ca tine, n-ai deschis bine gura si ti-a cazut obiectul muncii.......

Anonim spunea...

Va mai zic ceva. BEIUSANA SA.. apartine miculaiestilor.. adica Chemical Brothers. CORNEL E ANGAJATUL LOR. Revin la Beiuseana... zeci de spatii... 8-10 euro pe metru patrat chiria.. iac-asa pleaca banii din beius.. nu putea domnul care iubeste atata beiusul, adica cornelus sa ii roage macar aici sa nu sufoce comerciantii.. la fel cu steiul ? cred ca fiecare comerciant plateste pentru spatiile astora incepand cu 15 milioane pe luna .... bani care va zic eu.. nu raman in beius.. nu se mai intorc niciodata in Beius. Drept urmare... Cornel Popa e platit din banii dumneanoastra... ca daca ar fi chiriile mai mici.. si preturile ar putea sa scada putintel... Va mai zic eu. NU VOTEZ DOMOCOS. NU VOTEZ cornelus popa. nu votez PeNeLe.

Anonim spunea...

Eu am spatiu de la Beiusana si platesc 12 euro pe metrul patrat. Bineinteles ca nu-mi place mai ales ca pana anul trecut plateam doar 3 euro dar am cunostinte care au magazin intr-un spatiu inchiriat de la un particular. Platesc 20 de euro pe metrul patrat si doar jumatate din suma pe factura.
Daca spuneti ca miculestii exploateaza Beiusul sa vedeti ce chirii cer pe spatiile din Oradea.
Astea sunt regulile cererii si ofertei (nici un spatiu nu sta gol in ciuda chiriei mari) si daca nu va plac regulile economiei de piata puteti sa-i cereti lui Ilici sa reinstaureze comunismul luminos.

Anonim spunea...

Bai desteptilor vreti neaparat sa va folositi toate cuvintele din vocabularul deocheat, ar fi bine sa mai si judecati cu scafarlia aia. Ce tot va legati de Miculasti, astia macar au creat multe locuri unde sa lucreze binsenii, dar Seremi si Kiss n-au facut decat sa suga singele binsenilor si bihorenilor prin firmele lor fantoma...stie Odo de ele poate ia si el un comision de acolo. Halal!!!

Anonim spunea...

cheful cel mai tare a fost la pnlisti astia au avut de toate plus spectacol de mare clasa.

Anonim spunea...

damocos este omul miculestilor. toata lumea stie. beiusenii nu vor preda niciodata orasul celor doi frati .asa ca adi, imi pare rau, desi stiu ca ai putea face multe nu doresc sa transformam iubitul nostru oras in pasalac miculescian.

Anonim spunea...

Dar ce credeti ca ar face miculestii? Va vor da foc la case, va vor viola femeile? Cred ca mai degraba vor termina odata soseaua de centura, aia pe care o face PSD-ul de vreo cinci ani, sa nu mai treaca tirurile si basculantele prin centrul orasului. Mai cred ca vor face un parc industrial ca sa aiba si beiusenii unde sa munceasca, sa nu mai faca naveta la Sudrigiu sau Rieni. Au facut destule pentru zona si pana acum, au dat de munca la o multime de pesedisti care acum ar fi slugarit prin Spania in loc sa critice pe net. Nimanui nu-i plac patronii dar daca nu ar fi fost investitiile miculestilor zona asta ar fi murit de mult. Sunt destule exemple in tara cu regiuni cu mai mult potential decat a noastra dar care au decazut fara aportul de capital necesar.

Anonim spunea...

mare lingau te-a mai facut natura.

Anonim spunea...

Sunt unu dintre aceia care n-a lucrat si nu v-a lucra un ceas ptr.Miculesti,dar fara ei ma tem ca zona asta semana cu V.Jiului.Stiti ceva dai dracu, ca parca tot is mai de aici decat porcu ala de Catarama.Apropo stie cineva de unde-i ODO?????

Anonim spunea...

Lasa ca si daca spuneam ca unu si cu unu fac doi tot lingau m-ar fi considerat. Ar trebui sa incerce sa-si cumpere un loc de casa ori sa incerce sa inchirieze un loc in piata. Sa nu mai acuze pe altii ca vor sa cumpere orasul ca e deja ocupat de psdisti. Uitati-va ce se intampla cu biblioteca orasului! Apelul e inutil ca oricum psdistii nu citesc. Ei isi amenajeaza sedii ca sa elibereze primaria.

Anonim spunea...

Dupa parerea mea zona s-ar fi dezvolata si mai bine mai ales din PDV turistic daca Chemical Brothers n-ar fi cumparat toate obiectivele majore turistice din zona, si mai mult n-au mai investit un ban in ele. le-au blocat. Toata lumea stie gradul de incompententa a oamenilor care lucreaza in conducerea firmelor celor doi, oameni angajati pe principii PCR (Pile Cunostinte Relatii) care au rolul foarte important de capusa. Oricum lasati-o balta cu atacurile unuia contra celuilalt, stiu ca amndoi vreti binele Beiusului dar cred ca nici unul din voi nu-i pe calea cea mai dreapta. Vestea buna e ca oricare din caile astea e mai buna decat calea ODO. Restul muritorilor asteptam ziua miraculoasa cand un om cu viziune si INTEGRU va fi hotarat sa se murdareasca in lupta pentru Primaria Beiusului. Spun murdareasca ca primaria e inconjurata de mizerii si nu poate fi curatata decat din interior, sa ajungi curat acolo inca nu se poate

Anonim spunea...

Eu sunt apolitic si nu ma intereseaza decat sa le fie bine la binsenii nostrii, nu va tot scoateti ochii unii la altii ca vine tare din spate "ceterasul: ile si va ia piuitul.
Bine ar fi sa fie si asta curat, ca le-a cam incilcit itele la pdlisii.

Anonim spunea...

ASA DECI A CUI ESTE FIRMA DE PARCARI DIN BEIUS? RASPUNDE PLD-ISTULE SAU PSD-IST CEI MAI FI.A CUI STIMABILE. SPUNE INTERESUL SAU PE ASTEA NU LE MAI STII? CA DE GUVERN STII MULTE CE VREI TU SI CE ITI CONVINE.ESTI NAIV RAU .