joi, 27 martie 2008

N-am prea avut vreme să mai pun ceva pe aici, abia am avut timp să citesc comentariile de la mesajele anterioare şi m-am ingrozit de câtă mizerie pot fi în stare unii ascunşi în spatele anonimatului relativ dat de Net. Am permis iniţial comentarea articolelor sperând că se poate ajunge la un dialog civilizat în urma căruia să aflăm argumentele logice, de bun simţ, ale fiecărei tabere, doar e vorba de o competiţie. M-am înşelat, nu e vorba de competiţie, e doar ţigăneală şi mitocănie, argumentele sunt înlocuite de calomnii, bunul simţ se pierde sub ploaia de înjurături iar discuţia este monopolizată de cei care strigă mai tare.
Pentru cei cărora nu le place PNL-ul: făceţi-vă propria pagină, site, blog sau ce vă duce mintea, lăudaţi-vă alesul, expuneţi-vă preferinţele sau înjuraţi şi calomniaţi pe cine vreţi dacă doar atât puteţi, promit să nu vă deranjez şi să vă las cu simpatiile şi antipatiile voastre. Pe acest blog voi continua să prezint acţiunile PNL-ului nu eşecurile, prostiile, mârşăviile, hoţiile celorlalţi.
Voi arăta ce diferenţă este între domni şi tovarăşi!

9 comentarii:

Anonim spunea...

Ma scuzi, dar pana si tu, ca titular de drept al acestui blog te ascunzi in spatele unui monitor. Nu vad nici un post in care sa te prezinti frumos, sa stim si noi cine trage sforile p'aici. Asa ar fi de bun simt, nu?

Penelistul de serviciu spunea...

Acest blog nu este in grija cuiva anume, au contribuit penelisti care au avut ceva de aratat la un moment dat, de aceea se si semneaza "Penelistul de serviciu".

Anonim spunea...

Si-atunci era normal ca la sfarsitul fiecarei postari sa-si treaca fiecare "penelist de serviciu" numele si prenumele, daca tot vorbim de transparenta si bun simt. Corect?

Penelistul de serviciu spunea...

Consideri ca vreuna din postarile noastre are caracter ofensator? Chiar e nevoie si de semnaturi cand putem fi vazuti in toate clipurile si fotografiile postate?

Anonim spunea...

Atata timp cat critici oameni care se ascund in spatele anonimatului, eu zic ca da. Nu de alta, dar e o ipocritize sa faci exact acelasi lucru pe care-l blamezi.

Anonim spunea...

S-au blocat comentarii continand cuvinte jignitoare, acuzatii gratuite sau pur si simplu declaratii delirante. Blocarea putea fi facuta si automat printr-o lista de cuvinte cheie, in acest caz ai fi acuzat serverul de ipocrizie? Nu stiu de ce consideri atat de importanta identitatea celor care posteaza aici atat timp cat e vorba de un simplu "Jurnal" in care trecem ce facem noi nu ce au facut/ce n-au facut altii. Suntem maguliti de interesul aratat pentru cei care posteaza aici. Daca vrei sa-i cunosti putem gasi oricand o adeziune si pentru tine.

Anonim spunea...

Te faci ca nu-ntelegi. Stimabile, in postarea la care ti-am lasat comentariile astea ii blamezi pe cei care-si permit sa jigneasca ascunzandu-se in spatele anonimatului. Eu nu incercam decat sa-ti dovedesc prin argumente ca nu esti cu absolut cu nimic mai presus decat cei pe care-i blamezi.

Penelistul de serviciu spunea...

Ca Penelist de serviciu nu-ti inteleg nemultumirea. Acest blog este al sustinatorilor partidului, membri sau nu, si incercam sa prezentam mersul campaniei. Dorinta ta e absurda, ca si cum ai cere sa se semneze realizatorii afiselor electorale sau a pliantelor. In acest blog este importanta informatia prezentata nu colectivul care face asta. Puteam sa realizam pagina ca site, fara rubrica de comentarii, puteam bloca din start comentariile sau le puteam cenzura cum am facut-o pentru o vreme si cum o vom face iar daca dialogul va depasi limitele bunului simt. Daca vrei sa ne cunosti poti veni la sediul PNL sau ne poti intalni pe strada. Suntem imbracati in galben.

Anonim spunea...

Am criticat oameni care se "ascund in spatele anonimatului" pentru injuriile aduse nu pentru ca au ramas anonimi. Nu asta se intelege?