duminică, 9 martie 2008


Ne-am adunat,

penelisti

sau nu (vreo trei sute)

Un mic discurs de deschidere

şi, liber la distracţie

talente tinere

sau mai putin tinere

sperante

frumuseţi locale

oficialităţi


invitati


şi multă, multă,

multă distracţie!!!

131 de comentarii:

Anonim spunea...

lasa ca v-ati mai adunat voi si in urma cu vreo 4 ani.. si atunci ati batut palma cu psd-ul la beius cu toate ca faceati parte din alianta.. ii adevarat ca mizerabilu de cornel popa se culca cu femeile pe care le pune in diferite functii ? ? ?

Anonim spunea...

De ce intrebi? Vrei o functie in PNL?

Anonim spunea...

daca ma culc cu Cornel Popa pot primi o functie? da ce cornel popa e gay? eram sigur.. moama ce il doresc... auziti ce-am citit azi in presa.. cica se face ceva concurs de directori... hmmm.. in sfarsit vor astia de la PNL de la inspectorat, dupa ce n-au fost in stare sa faca un concurs de directori(i-au tinut in interimat ca sa ii poata controla). deci gandirea si jmecheria a fost buna.. acuma ii puneti pe 4 ani.. Domocos daca nu iei alegerile de primar nu mai poti pupa directorat... eu zic sa cantaresti bine optiunile care le ai... of pe cine sa votez... fosila psd sau prefacuti pnl??? pd-ul are candidat ?

Anonim spunea...

ei drace.. stai ca m-ai luat peste picior.. ii o diferenta foarte mare... intre functie si functie in PNL.. m-ai luat peste picior. auzi bai anonime... care-i fi tu... mie nu imi trebuie functie in PNL.. ca pnl-ul cade de la putere.. eu vreau functie de functie mai baiatule... intelegi.. da zi-mi o treaba. apropo de ce bea PRIGAT(de la pepsi) domnul Popa... ? ? ? nu ar trebui sa bea Adria(made by chemical brothers) sau cumva se poate dovedi ca ar face rau la rinichi... oricum ma bucur ca cornelus nu e alcoolic ca actualu primar.

Anonim spunea...

TOT UIT SA VA ZIC !!!! EU VOTEZ CU VOI CHIAR DACA VA URASC. DECAT PSD MAI BINE PNL!!!! DECI NU MA LUATI TARE CA MA SUPAR

Anonim spunea...

Bai desteptule, poate nu sti dar pd-ul la alegerile locale anterioare - vezi domnul Codreanu si toata siuta - l-au votat pe odo ca doar a avut interes, lasand pnl singur altfel nu mai era mare profesor la universitate pentru ca unchiul Maghiar era amicul lui Odo.
Nu le prea ai cu politica mai nenicule.

Anonim spunea...

ce te-as lua de manutza sa mergem noi pana la Domnul (cu D mare) Octavian Codreanu, sa vedem cum a votat... si sa nu ma crezi pedelist... dar stiu destul de multe despre ce si cum legat de DOMNUL CODREANU. plus de asta fostul PD era atunci condus in urma unui boicot de marius budo, corupatorul de eleve.. eh a fost o perioada mai nasoala din istoria pd-ului. oricum observ ca au inceput sa se redreseze. si inca ceva... daca tot a venit vorba de codreanu... poti sa stii ca faptul ca suntem oras geotermal i se datoreaza lui prin excelenta.. adica studiu de fezabilitate, munca de gasire a finantatorilor, s-a ocupat indeaproape de dezvoltarea proiectului care daca ai acces la arhiva primariei ai sa ramai uluit ce calitate a avut. Odo a cules toate roadele dupa munca omului astuia.. care facea proiecte in Beius intr-o epoca in care putini stiau ce e ala proiect... si is foarte documentat in legatura cu acest subiect !!! deci daca vreodata la primarie se intoarce codreanu este un mare castig pentru oras... dar nah beiusenii au un mare talent in a da cu piciorul la oportunitati, sau nimic nu sta in fatza opresiunii educatilor sub stefan gheorghiu...

Anonim spunea...

Mda adevarat faza cu beiusenii... doar au stiut in 2004 ca odo e un mare fost comunist! si poate ca inca mai e. oricum daca castiga iar eu imi fac bagajele.

Anonim spunea...

multe informatii mai stiti mai, dar oare cine candideaza de la pd ca pe psd si pnl i-ati facut praf.
eu oricum voi vota pnl! Ha, Ha, Ha

Anonim spunea...

nu stiu exact... am auzit ca directorul de la industrial Ille... ce stiti de el? industrialul arata super! am fost saptamana trecuta la sora-mea si e BETON!!!(si liceul si sora-mea :P)

Anonim spunea...

atunci vom vota cu ile. el intradevar a facut ceva in viata. a administrat o institutie si se vede dezvoltarea. asta fata de Samuil Vulcan care merge in jos.

Anonim spunea...

Jos palaria pentru Ile, merita pastrat la conducerea liceului!

Anonim spunea...

sa va futa dracu de penelisti cu taxa voastra auto cu tot ... cacatii dracului... sper sa ajungeti handicapati toti care sustineti taxa aia... cata nesimtire... incredibil

Anonim spunea...

bah baiatule... ia-o mai incet. asteapta sa-i taxezi la urne... nu te-ai lamurit inca cat is astia de nesimtiti cu taxa? las ca peste 10 ani o sa fie bine ha ha.. deci candideaza Ile? pai avem ce vota la Beius... Ile ii baiat destept. si nu il joaca nimeni. nici macar partidul. dimpotriva le canta el din vioara...

Anonim spunea...

cu taxa aveti dreptate. Tariceanu are o firma de vanzari masini noi. Nu-i convine ca plebea sa se descurce aducand masini de 2 trei ani din germania la jumate de pret sau mai ieftine. El ce mai castiga. Si-a dat lege pentru el. Politica liberala frate.

Anonim spunea...

Ce tot dati cu taxa ca daca n-ar fi batut toba Vantu nici n-ati fi observat-o ca doar nu v-ati luat toti pesedistii masini in ultimul an. Cand erau taxate dupa vechime n-a fost bine ca-si proteja Tariceanu importurile, cand a trecut la taxare dupa capacitate si durata de functionare estimata iar n-a fost bine ca se taxau alea noi (deci si alea importate de el) mai mult decat alea vechi. Toate tarile taxeaza masinile, fie la inmatriculare fie printr-o taxa anuala, dar romanilor nu le trebuie taxe de nici un fel. Pana la urma se va gasi o formulare care sa impace si cumparatorul roman si importatorul si producatorul intern si Bruxellul dar atunci vor iesi in strada ecologistii sau evazionistii sau chilipirgiii sau cine stie ce alte specii nemultumite ca nu se dau masini pe gratis la tot omu' sa aiba cu ce merge pana la colt sa-si ia tigari (netaxate)

Anonim spunea...

mah... tu ai auzit de piata libera? UE inseamna piata libera... in america daca mergi in texas si iti iei masina... o duci in Washington si ti-o inmatriculezi. Traiesti daca nu stii in Statele Unite ale Europei, cu avantaje si dezavantaje. si ai dreptul sa cumperi o masina din Germania fara taxe suplimentare. si nu is impotriva taxei pentru poluare... dar e innaceptabil sa platesti 2500 de euro... care profesor poate plati salarul pe 2 ani doar ca taxa de inmatriculare.. toate tarile taxeaza masinilie dar taxeaza dupa Legi corecte. faci orice lege, dar legea sa fie in conformitate cu aquis-ul comunitar. in fine.. sunteti prea tampiti sa intelegeti, ca daca intelegeati scoteati taxa aia... transmite-ti-i asta lui cornel popa.oooo apropo... bolojan candideaza la primarie ? si-a dat seama cornel ca n-are nici o sansa... cornele nici nu stii cat de mic incepi sa fii...du-te inapoi la catedra!!! sper sa ajungi sa platesti si tu taxa tariceanu... macar odata...

Anonim spunea...

Nu stiu in ce state ale Europei traiesti tu dar daca ai fi trait in Statele Unite ai fi aflat ca sunt state unde normele ecologice nu ti-ar fi permis sa inmatriculezi de loc unele modele. Chiar si Lamborghini a avut probleme. Esti liber sa-ti inmatriculezi masina unde vrei, fa-te cetatean european, cumpara-ti jeguri pe nimica din Germania, se vor bucura sa ti le dea ca mai mult ii costa casarea. Tot dati atata cu taxa. Lasa ca poate aveti noroc si castiga pedeleul si va nationalizeaza iar Stolojan valuta din banca, sau poate castiga pesedeul si baga impozitul progresiv, sa va vad atunci cum platiti 30% pe profit.

Anonim spunea...

Pisama-s pe voi de PDL-isti, PSD-isti.Voi chiar nu aveti scupule!!!Va legati si voi de toate!uitati-va in ograda voastra mai intai!!!nu va e rusine?nimic nu se dezvolta orasul asta din cauza voastra!!!nu va obliga nimeni sa faceti nimic, dar macar taceti dracu cu prostiile voastre!!!!

Anonim spunea...

Mai, incultilor mai informati-va inainte de a veni cu afirmatii, oare au uitat BEIUSENII nostrii de marea taxa Basescu din 1997 care atarna pe toate drumurile sub deviza AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA, sau nu mai stiti si voi de ce sa va legati?
VEDETI-VA DE CAINII VOSTRII COMUNITARI!!!!!!!!

Anonim spunea...

ma apuca rasul cand citesc cometariile facute de penelisti. pana si injuriile sunt scrise gresit. si se spune SCRUPULE nenicule. Gramatica este grea pentru voi. De fapt la gradul de cultura din pnl nu ne mira nimic.iar lui tariceanu, cel mai slab prim ministru al Romaniei moderne, i se poate spune TAXICEANU.

Anonim spunea...

Basescu e ala care spunea, ca ministru la Transporturi, ca n-avem nevoie de autostrazi? Sau e ala care a decis ca n-avem nevoie nici de flota? A, m-am prins, e tatal speriatei aleia de la Tineretul pedelist, marea speranta a politicii romanesti. Nu era blonda? Mereu le incurc, cu atatea sperante.

Anonim spunea...

si ca veni vorba de autostrazi, cati kilometri de autostrada au fost construiti in 4 ani? Taxiceanu a triplat costurile autostrazii Bechtel. In rest nici un proiect, nici un contract spectaculos pentru vreo sosea mai de Doamne ajuta. Ce sa-i faci - lipsa de oameni capabili in pnl. Singura tara din lume unde o persoana a fost numit ministru la doua ministere. Jenant. asa faci un guvern din oameni.. un prim ministru si un ministru al restului ministerelor. E mai ieftin, ca defapt toti pnlisti

Anonim spunea...

cred ca penelistul de serviciu(suna ca femeia de serviciu), scuza-ti-mi umorul negru ar trebui sa inchida forumul asta. e evident ca oriunde se isca o discutie de Partidul Taxator Liberal tot la injurii se ajunge. oricum da, in germania is cele mai naspa masini din lume, la fel in italia, franta, belgia... am fost pe acolo, totul era negru si afumat, noroi pe toate drumurile.. ca deh de asta s-au importat salvari SH, si utilitare de stins incendii tot SH, ca domnul ministru liberal n-a vrut sa dea prea multi bani pe dinastea noi si performante, pesemne s-a gandit la buzunarul nostru.. ca la sanatate.... prea multi romani sufera de depresie din cauza conditiilor in care traiesc. fiti atenti la ce se foloseste taxa auto: plantari de copaci(care s-au taiat in interesul lui catarama si al elmoberom), apoi cica se fac blocuri izolate termic tot pe banii aia.. pai deh, de ce sa nu imi iau eu masina si sa imi izolez casa din banii de taxa??? ce mentalitate liberala frate... IS BANII MEI, pe care ii muncesc si cu care EU imi izolez casa, nu altii. suna liberal, nu-i asa? vi s-au muiat penele in rahat... vai de capul vostru... VOTEZ PDL nu pentru ca ar fi mai bun, dar nici cu psd si pnl care si-au batut joc de noi nu pot vota.

Anonim spunea...

ah si inca ceva... dragi penelisti.. nu uitati ca daca nu era basescu n-ati fi ajuns la guvernare si v-ar fi condus Bombonel... nu uitati ca Basescu a luat presedentia, El s-a batut cu psd-ul care era oarecum majoritar, el i-a convins pe conservatori sa ii tradeze pe pesedisti, si tot el v-a pus in mana guvernarea. mda, poate e de vina basescu totusi, ca aveti atata cas pe masa. asa ca lasati-o moale ca basescu s-a opus la autostrazi... nu erau masini pe drumurile publice sa se construiasca autostrazi. NU ERAU!!!depuneati toti bani la caritas ca sa va luati opt apartamente cu banii de unul... exact de autostrazi era nevoie. ce autostrazi pana nu is aranjate drumurile astea?

Anonim spunea...

Auzi desteptule care le stii pe toate, de ce nu mergi tu sa traiesti in alte tari unde nu platesti taxe? Grozav mai esti ,destept foc.Vezi, ce grozavi oameni are Basescu in ograda lui.Mai lasa omule taxele astea ,ce dracu te crezi asa destept sau speri la un mandat de ministru al economiei.Esti paranoic frate.Dute si te trateaza.

Anonim spunea...

ce sa mai zicem. partidul lui patriciu este pe duca. iar in beius draga adisor nu ai nici o sansa. lasa-ne ca nu ne meriti. noi votam PLD. baga bine la cap nenicule.

Anonim spunea...

Chiar va rog sa mergeti sa votati PLD.
Cand s-o infiinta asa ceva.

Anonim spunea...

Astazi culturistul vostru a luat cea mai tare lovitura de la Dl. Busuioc. A zis romanul ca prefera sa stea in Spania decat sa vina sa i se arunce in ochi bursele promise de nas-ascutitul vostru de ministru. Repet..aveti nevoie de lectii de liberalism. taxe mici = dezvoltare. dezvoltare inseamna mai departe profit... deci alti bani. spiritul taxei unice era sa usureze viata romanilor.. in schimb au venit cu alte taxe insuportabile. si ce ai tu daca as vrea sa devin ministru al economiei, cumva nu e voie domnule liberal ? nu e voie ca oamenii sa aiba aspiratii ? hm... ce mentalitate mai poti sa ai.

Anonim spunea...

Ca viitor ministru al Economiei digera asta:
PIB 2004 aproape 60 miliarde euro
PIB 2007 peste 77 miliarde euro

Anonim spunea...

aparatura pentru detectarea cancerului la copii 3 milioane Euro

suma de rambursat de ford 27 milioane euro. adica daca nu facea pnl-ul o privatizare paguboasa la craiova, se puteau achizitiona 9 astfel de echipamente. cate unul pentru fiecare arie geografica.

Digera tu asta!
Fonduri absorbite in 2007 post aderare 0 Euro, calculeaza valoarea in lei. sau marci germane sau ce vrei tu.. si asta e ultima mea participare la acest blog. imi pierd vremea discutand cu pnl-ul a carui doctrina o impartaseam candva. succes la alegeri.. poate daca faceti mai multi bani o sa va educati si ajungeti candva ce ar fi trebuit sa fiti.

Anonim spunea...

Mai omule nu vezi ca esti incapabil.Erai bun pe vremea comunismului.Chiar nu esti multumit de pensia pe care o ai.Faci niste afirmatii de care a-r trebui sa-ti fie rusine,nu esti destept asa cum te crezi,dar acolo in partidul tau probabil esti fruntas,pardon lider.Nu ma intereseaza partidele politice dar imi pasa cine va fi primar la Beius.Asa nu se mai poate.E umilitor ce face acest comunist,pur si simplu nu il intereseaza orasul,numai restaurantele-RUSINE-. Asa ca lasa tu liberalii ,ca nu sunt ei de vina pentru mostenirea lasata de PSD-ISTI. Va agatati de putere.NU MAI ARE ROST.AJUNGE.GATA .NU ATI FACUT NIMIC IN OPT ANI .CE MAI PROMITETI.VREM FAPTE.

Anonim spunea...

uff ma doare capu de un deceniu de promisiuni marete..."da tee pup, se rezolva, sigur doar ti-am promis, daaa , te pup lasa , lasa nu trebuia.. cat ai acolo 100 de bulioane, eee binee, daaa , se rezolva ,stii nu e pentru mine mai trebuie dat pe ici pe colo, daaa, bine ca am putut rezolva problema, oricand se ivesc problema ma cauti si rezolvam, te pup .PA.... da-l in masa ca la-m facut si p-asta"...si uite asa tata si-a luat Megane si odrasla Audi stoch, k-asai in tenis

Anonim spunea...

of.. politica nu se termina niciodata.
1 NU VOTEZ CU ODO, N-AM FACUT ASTA NICIODATA SI NU AM SA O FAC. MAI REPEDE VOTEZ UDMR.
2. NU VOTEZ NICI PNL, E LA PUTERE SI M-A DEZAMAGIT PROFUND, DUPA AROGANTA LUI TARICEANU, SI CE AU FACUT LA NIVEL DE ADMINISTRATIE LOCALA... (A PLECAT LA PARLAMENTUL EUROPEAN FILIP, SI PNL-UL A VOTAT SA FIE INLOCUIT DE UDMR, NU AM NIMIC CU MAGHIARII, DAR SA FIM PUTIN NATIONALISTI NU STRICA. SI EI IS SI E NORMAL)
3. INTRE DOMOCOS SI ILE IL ALEG PE ILE. IL CUNOSC PERSONAL SI SINCER N-AM AUZIT ODATA CEVA RAU DE EL. ARATATI-MI VOI CARE DIRECTOR DIN BEIUS A MAI CONSTRUIT O ARIPA NOUA LA SCOALA, CARE DIRECTOR IN AFARA DE EL A AMENAJAT 3 -4 LABORATOARE DE INFORMATICA. SINCER E RELATIV TANAR, AM STAT CU EL PE STRADA SI A FOST TOTDEAUNA UN GOSPODAR.
4. PE PLAN LOCAL IN PD-L BEIUS S-AU ACIUAT MULTI CARE AU FOST PE LA PSD. DECI APROAPE CA E TOT O APA SI UN PAMANT. SI ADEVARUL E CA LIDERI LA NIVEL LOCAL NU PREA GASESTI.
5. SPER CA AI REALIZAT CA NU IS PSD-IST... ORICUM SPER DIN TOATA INIMA CA DIN START PSD-UL E IESIT DIN CALCULE...

CONCLUZIONAND. SPER SA CASTIGE ILE IN PRIMUL TUR, DACA NU SPER SA ISI PRIMEASCA PARTEA ODO SI SA NU INTRE IN AL DOILEA TUR. SI DRAGI PENELISTI, STIU CA AVETI INTELEGERI CU ODO.. POZELE NENUMARATE CAND APARE SI DOMOCOS SI POPA CU ODO O ZIC DE LA SINE. LASATI AROGANTA LA O PARTE SI DEZICETI-VA DE EL. A FACUT MULT RAU. NU ZIC A FACUT SI BINE, DAR LA NIVEL DE CARACTER.. E ZERO.
PE CURAND

Anonim spunea...

A condus un liceu=a conduce un trabant,n-am facut scoala la Beius asa ca nu stiu ce pedagog desavarsit si ce manager super e Ile,dar ca inca e menestrel pe la nunti arata ca nu e cu nimic mai sus ca Tavi M., asta denota limite inabordabile.NU POATE FI PRIMAR NICI MACAR IN PRORIILE VISE.!!!

Anonim spunea...

L-ai vazut pe Busuioc? cine ar fi zis ca un amarat de zidar poate sa castige un concurs in Spania? Si deocamdata Tavi Marian e unul din cei mai buni DJ din beius, si ne-a facut banchet super. Te deranjeaza ca are alta culoare politica decat tine? ce limitat poti sa fii... Oricum domnul profesor de sport e cel mai slab calificat dintre cei doi... Ile a absolvit totusi o facultate de matematica, ceea ce tu probabil n-ai sa faci in nici unul din visele tale, iar odo e totusi economist, pacat ca de Stefan gheorghiu. In afara sa fuga si sa ia salar de 80 milioane de la loterie, ce mai stie domocos? N-ai facut liceul la beius... dar ai facut ceva liceu ? ;)) Ah, cat despre calitatile lui Ile iti atrag atentia ca ce face el se numeste printre altele ARTA, si is putini care stiu sa cante vioara. e un promovator al culturii din tara beiusului. dar parca ati sti tu ce e aia cultura...

Anonim spunea...

De parca tu ai sti ce e aia promovator.
De parca "ati sti tu" ce e aia limba romana, cat despre cultura... se opreste la higheghe dar imi place ca-i judeci pe altii. Vorba aia "Cine nu se pricepe sa faca ii invata pe altii".

Anonim spunea...

boule... era o propozitie ironica.. eram sigur ca o musti :P asa vorbeste manelistii... cred ca esti un manelist penelist haha... oricum domocos e talentat de tot. cred ca in fiecare dimineata beiusenii vor face joc de glezne. apoi la pranz vor fugi in jurul parcului, maraton cu primarul 10 garduri. in schimb seara vor inspira si expira adanc inainte de culcare. Sportul e sanatate. Fugiti mai ca vine domocos va vede ce lenesi sunteti. ha ha. Apropo... administratorul blogului nu ne mai pui ceva poze?

Anonim spunea...

Unul care era folosit Etalon mi-a fost subordonat asa ca stiu cate parale face ; NO COMENT,cat despre arta facuta de celalalt, cred ca avem notiuni f. diferite despre ceea ce se cheama ARTA.Cat despre scolile unor dintre noi poate ar fi cazul sa mai "donam" cate ceva ptr. complexati cu CV-uri de 2 randuri.

Anonim spunea...

Poze,vrem poze, nenea mononeuralul vrea poze HAAAAA, cu cititul e greu,da ;cefalee...vertij...torticolis...si nu-i trece decat cu o "saniuta" si o higheghe la timpanu de tabla.

Anonim spunea...

Vad ca va "respectati" aici ca la usa cortului,realist vorbind cred ca urmatorul primar are nevoie de ceva mai mult decat de URECHE MUZICALA.

Anonim spunea...

DA.. primarul viitor trebuie sa fie vanzator de udite, sa faca chiolhane nu la ghioana ci pe malu' crisului. tre sa fie intalt si sa fuga bine, asta ca sa zboare pe deasupra noroiului. sau sa fie Ec Acad Dr Ing Savant Odobesian nicku silviu. bleak. PNL&PSD&PC&PRM*PNG=IUBIRE. Votez cu drag Nicu Ile. Veti vedea voi administratie ce va va invata Primar Ile Nicu. Doamne Ajuta sa iasa el!

Anonim spunea...

Stimabililor, nu tot va impungeti in ale politicii, votati pe cine vreti dar un lucru va spun ile nici nu ajunde in turul doi cu aerele si ifosele lui de mare director

Anonim spunea...

facem pariu ? :D. oricum e posibil la cata prostime e in beius, daca odo mai da ulei si zahar la pensionari e sigur ca iese el. cat despre pnl beius, nu e tarziu. mai aveti timp.. schimbati candidatul!!! pentru numele lui Dumnezeu nu intelegeti ca daca nu votati si nu puneti oameni cu moralitate si cu responsabilitate o sa umblati tot in noroi.. cum va asterneti asa aveti. pana nu se munceste si nu is pusi in frunte oameni care sa stie administratie nu va fi bine. sau pe voi va intereseaza doar banii???
uite ce director incomptent ati pus la samuil!!! stiti ca a falsificat semnatura unei directoare ca sa ajunga inspector in corpul de control? stiti ca nu are CALIFICAREA ca sa conduca un liceu, ca are doar colegiu... de ce il tineti director? de competenti ce sunteti. A FOST CERCETAT PENAL si a avut de returnat indemnizatia primita de la minister. ASTA E OMUL PNL-ului.

Anonim spunea...

Auzi..nenicule, vine iar sarbatoarea de Pasti si se vor inghesui toti sa imparta ulei,....,ca doar asa se cumpara voturi, dar pana una alta au inceput sa se imparta si ziare cu realizarile marete ale actualului ca deee...in 8 ani a mai reusit si el sa carpeasca pe ici pe colo. Orasul cu taxe de municipiu n-a prea beneficiat de fonduri europene, lipsa de competenta a suitei de la primarie.

Anonim spunea...

revin... PNL - STANCIU este un director ce a avut dosar PeNaL. pentru FALS in acte publice, UZ de fals. nu comentezi???

Anonim spunea...

Who the f... is Stanciu? A fost condamnat? Sau aruncati cu vorbe dupa modelul Base? Ce treaba are PNL cu Stanciu? Vrei o lista cu condamnatii din PDL? A, am uitat, nu apuca sa fie condamnati ca ori e neconstitutional ori fug din tara (Blaga nu stie/nu vede, de vina sunt mereu altii). Nu pregatiti ceva de alegeri? Ceva rapiri de ziaristi (cu eliberarile de rigoare)? Ceva lacrimi in direct?

Anonim spunea...

PNL are dreptate sa il atace pe base. daca base nu il numea pe tariceanu prim ministru, atunci n-ar fi avut tara ministru atata de prost si n-ar fi plecat 40% din membri PNL. Pana si tariceanu a recunoscut ca partidul pnl e distrus. Profu de sport ce ne mai zici ?

Anonim spunea...

Aveti dreptate, guvernul Tariceanu e cel mai prost guvern de dupa revolutie, se mentine doar pentru ca ceilalti sunt si mai prosti. Cate strambe a bagat mitocanul si tot n-a reusit sa-l dea jos.

Anonim spunea...

eh... iar un mama masii scapa oricare... fie el si presedinte :) da ti ciuda mah.. ti ciuda ca ii acolo, ca ii al pdl-ului... mori de ciuda 'rai tu sa fii de pnlist. cat despre condamnarea lui Stanciu Traian, directoru de la Samuil.. n-a avut loc... dar ai vazut tu vreun politician condamnat? ? ? treaba ca n-a fost condamnat nu il scuteste de vinovatia morala. a falsificat si el o semnatura... ca sa fie intr-o functie... si ce daca? ? ? a returnat o parte din bani si mai departe s-a musamalizat totul. eu am citit asta mai demult in evenimentul zilei.
deci asa si prin urmare... pnl se-neaca-n mare, prin urmare asa deci... pnl se face terci ha ha ha ha (a se citi a ca in marko belo)

Anonim spunea...

Ai citit tu mai de mult...
Si eu am citit ca mitocanul a furat o flota dar ai dreptate, ai vazut tu politician condamnat?

Anonim spunea...

no hai sa iti zic atunci de tariceanu: stii ce contract a facut cu ROMTELECOM? (vreo 1000 de masini citroen..)stii cum a iesit pe bursa Rompetrol? tariceanu era in Adunarea generala a actionarilor. a iesit pe bursa in mare secret... el cu patriciu si altii au strans repede de tot cat de multi banisori au putut si au cumparat actiuni la greu. dupa cateva saptamani valorau de 100 de ori mai mult actiunile. s-a musamalizat de n-am avut nici un rezultat.. zici tu ca unde e flota... dar unde e Rafinaria, petrolul samd... Apropo... ce se mai aude de ovi tender? NIMIC? de ce nu face nimic domnul tariceanu daca e asa de mare ministru... AU trimis o rafinarie intreaga ce valoreaza de 1000 de ori cat flota aia... amarata.. si iti mai reamintesc ca Basescu e primul parlamentar ce A DEMISIONAT ca sa se puna la dispozitia organelor de ancheta... vai de capu vost de penelisti... si pesedisti totodata

Anonim spunea...

Suferi rau de tot baiatu, iti sta Tariceanu in gat dar adevarul e ca face ceva pe ciuda voastra, deocamdata cercetatul a fost mitocanul, impotriva Tariceanului n-au avut nici macar cat sa inceapa o ancheta si nici cat sa-l clinteasca de pe scaun oricat s-a scremut mitocanul cu toata familia lui. Mai bine vedeti ce blonde va mai aduceti in partid ca daca nu sunteti destepti macar sa fiti frumosi.

Anonim spunea...

SUCCESURI NEBANUITE!!!!!

Anonim spunea...

pai doamna vlas de la beius nu e oare blonda ? aia aia care a divortat de barbatu-sau, din pocola, care cu riscul de a ma repeta s-a facut de ras la realitatea. voi aveti la beius o blonda tare darnica cu domnul popa.. ca doar nu a pus-o pe ochi frumosi la ditamai agentia de egalitate de sanse, si(-)a pus-o :D... asa ca nenicule calmeaza-te. nu te lua de blonde ca si voi aveti.. sau esti misogin cumva?

Anonim spunea...

blonda se numeste claudia sorina vlas. chiar apare in poze in stanga lu Cornel (Andri')Popa. Si chiar nu cred ca e intamplatoare apropierea celor doi. Are rang de Secretar de stat.. in fine... oricum o sa faca cap de lista la capitolul Personalitati de marca beiusene...

Anonim spunea...

PENELISTU E PENIBIL...acuma sa fi intr-un partid e una...dar sa nu-i vezi defectele evidente e alta. Si sa aperi pe cei din guvern in conditiile actuale da dovada de lisa de luciditate. adi, leaga-te de problemele locale si lasa guvernul ca ala oricum nu are ochi pentru beius. Fa-ti curatenie prin partid si poate ai sanse peste vreo 8 ani.

Anonim spunea...

...si ce e cu Cornel "andri" popa? vreo figura de lins in fund?

Anonim spunea...

e cornel si e haiduc haha. multi il ingeau in fund.. dar acu am auzit ca s-a dat la apa.. nu mai e in gratiile fratilor micula.. cica ar avea numa vreo 3-4 la suta sustinere la oradea.. singurul loc in care are sansa sa se afirma pare sa fie beiusul.. dar e tare prost daca isi imagineaza ca va mai face ceva chair si aci... au atata luciditate, bine zici, beiusenii... tot zic ca ma las de dat comentarii pe blogul asta... dar tot va mai arunc din cand in cand cate o acida.. pe masura ce le mai aflu si eu. cred ca dupa alegerile parlamentare pnl nu va mai avea sediu in beius, pe gratis de la fratii micula, si nici cornel popa nu mai ramane cu cabintul lui de mare parlamentar.. halal... ba MI-E GREATA DE PNL SI PSD... de-a dreptul

Anonim spunea...

Doamna Vlas a reusit sa formeze o organizatie de femei puternica in Beius obtinand rezultate mai bune decat ar fi sperat PNL in Beius. La Realitatea a fost chemata la "cinci minute" dupa punerea in functie si i s-a cerut socoteala pentru o (in)activitate de care nu era vinovata. Si-a luat insa postul in serios si, neuitand Beiusul din care a plecat, a deschis un Centru de Consiliere pentru femei prezentat aici http://pnl-beius.blogspot.com/2008/03/vineri-29.html
Arata-mi o PDL-ista din Beius care sa fi facut ceva pentru orasul asta (in afara de specula cu terenuri sau deschideri de crasme)

Anonim spunea...

Da asa este felicitari pentru Organizatia PNL de femei de la Beius, initiata si condusa de doamna Vlas si ar fi bine ca din toate partidele sa avem femei care sa puna umarul si sa rezolve problemele sociale ale femeilor din zona. Toti stiu sa arunce cu gunoi in altii dar oare cati sau implicat in ceva benefic pentru comunitatea din care provin.PDL are si deputati din zona, ce au facut pentru comunitate-dar PSD-ul
Oricum felicitari femeilor PNL pentru prestatia in toate actiunile facute.
Adi sansa ta de a reusi consta si in Organizatia de femei. Succes!!!

Anonim spunea...

scuza cu 5 minute nu tine. chiar nu tine.. ce organizatie mah la beius de femei. tu ma iei pe mine cu aburi dinastia ca femeile ar conta? dar familia nicolas.. ca ala a omorat o femei cu pusca din neglijenta si nu a facut o zi de puscarie ce zici? si va adunati acolo ca potarnichile... ce a fost nicholas daca nu o crasma.. din crasma a facut Europa... si ce e nascut din rahat oricum ai vopsi tot rahat ramane... Imagineaza-ti daca se facea un concurs cinstit pentru functia aia din bucuresti! daca castiga direct o persoana competenta care A LUCRAT intr-un ong sau a facut studii legate de egalitatea de sanse... oricum ati pune-o... a fost pila lui cornel popa si cu asta basta. asa se dau functiile asa s-au dat... nu incerca vraji ca nu tine!!! exact aceeasi situatie e si cu candidatul tau la primarie, ca doar nu crezi ca un profesor de sport are STUDII ECONOMICE SI MANAGERIALE ca sa conduca o institutie complexa ca Loteria nationala, filiala bihor. cata ipocrizie....

Anonim spunea...

of si apropo... FILIP v-a dat clasa la bihor!!! uite.. ce a facut PD-L cu banii de la PNL... haahaha... se pare ca pd-l e muuult mai bun ca psd... de-ar veni FILIP un an la primaria beius... moamaa... ce oras am avea.

Anonim spunea...

Cu nicolasul ai gresit ca daca el a cochetat cu pesedeul ea era cu pedeul si amandoi sunt cu cine plateste.
Cine e Filip ca nu l-am vazut prin Beius? De fapt, in afara de Cornel Popa, n-am vazut nici un parlamentar prin Beius, probabil se intalnesc doar cu pedelisti si pesedisti, in secret, sa nu-i vedem noi, ceilalti, cat tin la bautura.

Anonim spunea...

Stimabile, poate nu esti prea informat dar ce are oare Nicolas cu organizatia de femei din PNL, pentru ca eu stiu ca doamna de la nicolas a fost presedinta femeilor din PD si stiu bine iar referitor la dinastia femeilor poti sti ca astea vor conta cel mai mult la vot pentru ca sunt mai multe.......deci nu mai vorbi baliverne.vom vedea ce va aduce Filip pentru Beiuseni

Anonim spunea...

si in america is mai multe femei decat barbati, si pentru aia (b)hillary e teoretic pe locul 3. Nu stiu in ce partid e doamna nicholas, dar voi ii faceti banu la nicu' criminalu. cat vor conta femeile voastre la vot mai vedem noi... ca va aduceti aminte de femei doar cu un an inainte de alegeri.... macar mai vand si florarii ceva... si mergeti la amarate de vanzatoare ca sa le cumparati voturile.. si mai vorbiti ca is altii populisti. AAA apropo tariceanu a zis ca nu da industria auto pe o mana de voturi... pai bine atunci... NU VI LE DAM! iar de filip rectific.. stiu ca a venit si nu odata... iar daca perceptia e ca n-ar fi venit e probabil pentru ca nu se coboara la nivelul ala de a vorbi cu odobasian, nu cum face in schimb nelushu popa si domococosu. in curand va mai arunc o pastila ca sa vedeti cine-s penelistii... asta daca nu v-ati convins deja. Fratilor campania asta de la beius va fi o oglinda in care multe fete albe se vor vedea la adevarata lor culoare :) mai vorbim.

Anonim spunea...

DOMNULE TU NU ESTI NICI MACAR PROFESOR DE SPORT
NICI NU STIU DE CE IMI PIERD TIMPUL CU TINE ,ESTI UN PDL-IST CINSTE TIE,DAR NU ESTI IN MASURA SA ADUCI ACUZATII IN HALUL ASTA.DOMNULE NOI MAI STIM UNUL CA TINE-PE VADIM - APOI OMULE ESTI TARE PARANOIC. ESTI UN NIMENI SI PROST INFORMAT.UNUL CA TINE NU ARE CE CAUTA IN BEIUS.VORBESTI NUMAI TAMPENII.STII UNDE TI-AR FI LOCUL?
MAI GANDESTE,DAR NU AI CU CE
DECI POATE TE TRATEZI PANA LA ALEGERI,CA NU O SA POTI VOTA .INSANATOSIRE GRABNICA.

scorpionulx spunea...

o scurta introducere: un fost beiusan, am intrat sa vad ce se scrie pe un blog de beius; in plus cu o simpatie liberala si speram sa fie o sursa de informare pentru cei care sunt departe

nu mare mi-a fost mirarea sa gasesc adevarate calomnii in mesajele postate, care ar merita o rectificare, din motive de informare corecta si de bun simt

Anonim spunea...

ioi ma penelistule da nu te aprinde asa... mai mai sa plangi... mah. eu am scris mai sus in 2004 simpatizam cu pnl-ul, si n-am votat decat pnl pana in 2004. ce e asa greu de inteles? apoi am inceput sa va cunosc... m-am mai informat si eu. si ca iti place ca nu iti place Nicolas a omorat o femeie, tanara, nici nu stiu daca avea 25 de ani. A fost pedepsit pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor? care e diferenta intre voi care va adunati la "Europa" la barul unui criminal si PRM-istul Cenaclu Flacara, a cui nevasta a omorat o familie si n-a fost pedepsita.. Sunteti o mare familie in frunte cu Ludovic orban care are accident da n-are, care a lovit o fata dar n-a lovit, samd. Cu Degau a cui tata a lucrat la banca si a scos bani la discretie ca sa faca peco-uri cu benzina ce distruge motoare, si al carui frate a fugit din tara dupa ce a facut contrabanda cu Kerosen(aka benzina de avion), pe care banuiesc ca a vandut-o prin reteaua lu frate-sau. De asta v-ati adunat la Degau??? cu mic cu mare, vreo 300... si nu trebuie sa fiu in pd-l sau in prm ca sa vad chestiile astea. cum poti sa fii atata de cretin incat sa crezi ca lumea nu afla si nu vorbeste. Zi-i la degau sa nu mai faca risipa de motorina cu jipocu ala.. voi iubiti mediul nu? iar cu taxa auto iti tot repet pana iti intra in cap, poate ii spui la nelu popa sa puna o vorba la tariceanu... sa traiasca cumva si amaratii de bugetari. nu sa dea salarul pe un an la taxa si salarul pe inca un an la banca...

Anonim spunea...

Mai da' tu esti lovit rau, ce treaba are PNL cu Nicolas care e pedista sau cu Degau care nici n-are treaba cu politica. Fa-ti si tu crasma si promit ca toti penelistii vor veni numai la tine. Intra si pe site-urile cu organizari de nunti si spurca-i si pe aia ca le fac la Degau. Chiar ca esti bolnav. Esti dezamagit ca ai votat PNL si n-au sarit repede cu o sinecura pentru tine? Crezi ca daca tot spui ca ai fost votant PNL ti se scuza prostia actuala?

Anonim spunea...

mai bine prost decat hot ca voi. ne vedem la urne.

Anonim spunea...

Distins domn sau doamna,numule meu este Claudia Sorina Vlas.Nu am sa ma semnez cu ,anonim, pt. ca nu sunt o anonima precum sunteti dvs.Intamplarea face ca am citit comentariul pe care l-ati facut la adresa mea .Acest fapt m-a determinat sa va raspunda intr-o maniera eleganta,pemtru simplul motiv ca meritati mai multa informatie vz, de afirmatiile pe care le faceti in necunostinta de cauza,Nu va condamn.Din mai multe considerente :1.daca domnia vs. a avut parte de o crestere in moralitate aveti toata aprecierea mea,daca nu regret sincer(pt. ca Dumnezeu mi-a facilitat o crestere pt care am toata aprecierea ,m-am nascut intr-o familie de preoti care m-au invatat ce inseamna respectul si bunul simt)2.am fost invitat-a la realitatea alaturi de femei cu notorietate din tara,discutia care s-a purtat a fost vz. de realizarile pe care le-a avut vechea conducere pe care a avut-o agentia-acum imi pare rau ca nu am urmat sugestiile facut-e de dl. Tatulici,si anume,de a ataca vechea conducere(adica p.d.-ista);pt.ca am preluat o agentie pe care p.d.-ul nu aprea stiut sa o gestioneze,dar eleganta de care am dat dovada intot.chiar si fata de domnia vs.m-a determinat sa nu i-au pozitie;3.sa stiti ca ,culoarea de par-blond nu da dureri de cap ,lipsa de cultura da;4.daca ati fi un personaj implicat si responsabil ati aprecia omul Cornel Popa(cati bani ati adus pt. BIHOR;cate persoane vi-au calcat pragul sa va impartaseasca din probleme dl.anonim)
Referitor la viata mea privata nu cred ca sunteti in masura sa faceti apecieri,din doua motive :1.sunt casatorita.2.viata personala este un drept al fiecaruia.
Cand nu o sa fiti doar un simplu anonim si intrad. o sa aveti un cuvant de spus in viata politica ,sociala etc. a judetului sau al tarii pt. un anume domeniu de interventie va stau la dispozitie

Anonim spunea...

mai,adi,iti doresc sa ajungi primar cand o face plopu pere si rachita micsunele.sper ca ai inteles ca e greu la ce studii ai tu.

Anonim spunea...

d-apoi ,simata doamna VLAS,E GRAV DE TOT!dumneavoastra nu stiti nici macar sa scrieti.se scrie "iau pozitie" si nu "i-au..."halal secretara de stat!!!sa nu ziceti ca v-a derutat guma de mestecat...

Anonim spunea...

neaparat sa luati niste lectii de gramatica.trebuie.un agramat n-are ce cauta prin ministere.ca aveti greseli cu ghiotura.

Anonim spunea...

Stimate domn anonim, se scrie "stimata" nu "simata". Se pare ca ati facut putina carte. Ma bucur ca ati observay greseala dar contextul ramane acelasi. Ma bucur ca incepeti sa va definiti profilul: UN NEMULTUMI PROFESIONAL (sa inteleg ca ati avut parte de o conjunctura nefavorabila?)
Sfatul meu ca timpul pierdut degeaba sa-l folositi in interesul dvs. profesional sau macar sa fiti util societatii.

Anonim spunea...

VREAU DOMNILOR POLITICIENI SA VA BAGATI IN CAP!!! NU DUMNEAVOASTRA ADUCETI BANI... MA CAC PE POLITICIENII CARE ZIC ASTA. SUNT UN INGINER SI INCA FOARTE RESPECTAT. EU MUNCESC DOAMNA VLAS SI DOMNULE POPA, SI PRODUC BANI PE CARE NU DUMNEAVOASTRA II ADUCETI LA BIHOR! V-AM ASCULTAT DISCURSURILE DOMNULE POPA SI SUNT LIPSITE DE ORICE VIZIUNE SI SUBSTANTA. IAR SCAPARILE CARE LE AVETI DOAMNA VLAS LE PUN PE SEAMA VARSTEI. IAR DACA PRETINDETI CA VIATA PERSONALA E UN DREPT AL FIECARUIA, VA ROG SA O FACETI SI CAND VORBITI DE DOMNUL BASESCU, CARE CHIAR DACA NU E USA DE BISERICA E PRINTRE PUTINII POLITICIENI CARE AU UN DISCURS DE VIZIUNE. EU STIU DOMNULE POPA CE MARSAVII SE FAC CU FUNCTIILE PE CARE DUMNEAVOASTRA ORDONATI CINE SI CUM SA LE IA. STIU CATE POSTURI A "REZOLVAT" DOMNUL DOMOCOS, CA SA CREASCA IN OCHII UNORA SI AI ALTORA. COPII TINERI CARE TREBUIE SA SE FORMEZE PROFESIONAL, CU REZULTATE BUNE SUNT MARGINALIZATI SI TRIMISI IN SATE PE LA DRACU IN PRAZNIC CA SA STEA BINE SI COMOD FOSILE DE PROFESORI. IAR DOAMNA VLAS DACA MA SEMNEZ ANONIM, ESTE PENTRU CA SINCER TRAIESC IN TEROAREA CA EU SAU FAMILIA MEA SA NU FIE AFECTATA DE MAFIA PE CARE ATI INTRETINUT-O MULTI PENELISTI, PSDISTI, TARANISTI. DUMNEAVOASTRA SUNTETI DOAR O BLONDA, SI INSIST ASUPRA CULORII PARULUI, PENTRU CA SI ALTII INSISTA PE CULOAREA ALTOR BLONDE, CHIAR DOMNUL ORBAN VORBEA DIN PATURILE PRIN CARE SE TARASC UNELE FEMEI CA SA SE RIDICE IN POLITICA (SI LE ACUZA PE TURCAN(AVETI CE INVATA DE LA EA), FATA AIA DE LA PIN, IMI SCAPA NUMELE, SI ALTELE...) DACA DOMNUL ORBAN FACE ASEMENEA REMARCE MA SCUZATI SI NOI UMILITII DE CETATENI NE PURTAM LA FEL CU DUMNEAVOASTRA. DAR O MERITATI. REPET... IAR. DACA AVEATI CATUSI DE PUTINA VIZIUNE ASUPRA INSTITUTIEI PE CARE URMA SA O CONDUCETI AVEATI CE SPUNE IN EMISIUNE. INTR-O SOCIETATE CIVILIZATA NU NE FORMAM LA LOCUL DE MUNCA CI NE FORMAM SI DACA SUNTEM CAPABILI IL OCUPAM. CA VA DOARE SAU NU, EXISTA OAMENI MULT MAI CAPABILI CA DUMNEAVOASTRA PE CARE II MARGINALIZATI ZILNIC PRIN UMILINTE DE GENUL POPA A ADUS BANI LA BIHOR. NOI MUNCIM DOAMNA, SI IN SCHIMB CE AVEM.. TAXE AUTO, TAXE PE AMARATELE DE CADOURI CARE LE PRIMIM DE LA PATRONI, TAXE PESTE TAXA TAXATA DE TAXATORUL TAXANT. PAI SI ARE DE UNDE SA NE ADUCA POPA BANI DACA NE TAXEAZA IN HALUL ASTA. IN LOCUL DUMNEAVOASTRA MI-AS DA DEMISIA!!!

Anonim spunea...

INCA CEVA... URMATI NISTE CURSURI DE DACTILOGRAFIE!!! MIE MI-AR FI FOST RUSINE LA FACULTATE SA SCRIU UN TEXT IN HALUL ASTA. NICI MACAR ATATA DOAMNA? NICI MACAR ATATA? AH DOMNULE POPA.. ERAM GRABIT.. MI-AM UITAT IDEEA... CE FACETI DOMNE' ? PADURILE DIN REZERVATIA NATURALA PARCUL APUSENI SUNT PE JUMATE TAIATE. LUATI MASURI DOMNULE!!!! AZI MAINE AVEM INUNDATII... LA FEL PADUREA CATRE ARIESENI. ZECI DE CAMIOANE PLEACA ZILNIC PLINE DE LEMNE... PE CINE ATI NUMIT PADURAR IN ZONA??? ha??? DOMNULE POPA... CAND PIZDA MASII (injuratura de inginer scarbit de minciuni)SE FACE DRUMUL BEIUS ORADEA? PACAT.. AVEATI OCAZIA.. NU O SA O MAI AVETI SA NE PROMITETI MAREA CU SAREA... IN TOT CAZUL SA VA FIE RUSINE!!! SI SA NU ZICETI CA NU ATI VAZUT NIMIC CA UMBLATI DIN CAND IN CAND PE LA VARTOP. POATE AVETI NEVOIE DE OCHELARI PESTE OCHII AIA BULBUCATI DE BROASCA!

Anonim spunea...

Hmmm.. nu i-a mers rau domnului popa de cand e deputat... ia uitati-va ce de averi are http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?id=406&par1=a&par2=2004
adica trei case plus casa de vacanta la nucet(e de fapt vartop)
plus 15000 RON in actiuni... pai domnule nu mai fiti asa de lacom mai lasati-i si pe altii sa faca averi... tot cazul bine va merge pentru un profesor de fizica. Vai si cine stie cate mai aveti si nu le-ati declarat...

Anonim spunea...

mda plus 80600 RON la bcr, adica 80600.0000, opt zeci de milioane lei vechi.... incredibil... ce bogatasi mai avem la bihor... FARA COMENTARII!!!
plus ca intr-un an bijuteriile erau un valoare de 20 mil care in ron sunt 200, da? matematica domnule profesor.. matematica... Spuneti-ne si noua domnule cum se fac atatia bani ? CUM CUM CUM ? ??

Anonim spunea...

normal ca stie sa faca bani ,ca omul ala munceste toata ziua;dupa cate vad dumneata umpli pamantul cam degeaba;urlatul nu prea aduce bani fratioare;dupa cum vad o atacasi pe domnita de la pnl;ba,baiatu daca fetita aia si-ar pune mintea cu unul ca tine ar fi vai de capul tau(e o fata cu prea bun simt)dar, ce vorbesc ori esti terminat mental ori nu stiu ce sa zic-mi-e mila baiete de tine(vai de mama care te-a adus pe lume)

Anonim spunea...

reteta :1.distonocalm
2.internare -la neuro...
3.plimbare prin aer-oricum am vazut ca-ti place mersul pe jos

Anonim spunea...

Reciteste-ti textul.Nu esti cea mai avizata sa faci comentarii.Trebuia sa demonstrezi in emisiunea lui Tatulici.Dar cine s-o faca?ia vezi cum scrisesi iar:"ati observay"si"un nemultumi".Tu faci morala?In privinta mea, stai calma.Sunt incomparabil mai util decat tine atat pe plan profesional cat si social.Profilul tau=diletantism politic.Hai,ia dictionarul ca sigur nu pricepi.Oricum, o doamna distinsa si educata ,cum te pretinzi,nu mesteca guma.Te-ai enervat?Asta-i imaginea ta.

Anonim spunea...

Normal ca stie sa faca bani... pai da.. reprezinti ani de zile interesele fratilor micula care stim toti cu ce datorii au umblat multa vreme... stie sa faca bani= STIE SA FURE. 4 case ??? din care una de vacanta. nu imi vine sa cred. e incredibil. capusa numita European drinks a pus stapanire pe toata tara beiusului... e innacceptabil ca TOT sa le apartina lor... si televiziunea au facut-o ca sa manipuleze. toti oamenii din oras vad ca orasul e un jeg, pentru asta ispas(angajat al lui micula) zilnic il linge in fund pe primar. asta e televiziune sau alianta pnl-psd??? televiziunea care nu supara pe nimeni, televiziunea tuturor ardelenilor... care ardeleni ???? ca a mea nu e!!!

scorpionulx spunea...

Scorpionulx continua:

Este o cinste pentru PNL ca si-a facut un blog, care constituie un mijloc eficient de informare a cetattenilor din Beius; m-am inspaimantat vazand ca sensul initial s-a deturnat datorita limbajului suburban si calomniator folosit la adresa unor oameni.
Finalul interventiei anterioare, cand aratam ca multe mesaje ar merita o rectificare „din motive de informare corecta si de bun simt”, il detaliez in continuare.
Constat cu stupoare calomniile la adresa d-lui profesor Stanciu. Ce te indreptateste sa afirmi ca este un director incompetent la Samuil Vulcan? Realitatea te contrazice. Informeaza-te de la elevi si de la parintii acestora, de la cadrele didactice ale scolii si va trebui sa-ti bagi capul sub dus ca sa te trezesti. Treci prin Samuil si vei vedea ca de un an si jumatate s-au facut mai multe decat in ultimii 10 ani! Acestea sunt rodul „incompetentei” lui Stanciu si a colegilor cu care lucreaza. Este o blasfemie sa-l acuzi de incompetenta.
„Stimabile Anonim”, sunt unul dintre miile de elevi pe care i-a avut d-l profesor. Toti il respectam si il vom respecta pentru ce si cum ne-a invatat, pentru performantele pe care le-am obtinut in viata datorita lui.
„Onorabile Anonim”, stii ca profesorul calomniat de tine este cel care, din zona Beius-Stei si chiar la nivel de judet, are cei mai multi elevi participanti si premiati la faza nationala a olimpiadelor scolare?
Stii ca peste o luna inca doi elevi pregatiti de d-l profesor vor reprezenta judetul Bihor la faza nationala?
Deci asta este incompetenta unui om?
Doresc sa mai clarific un lucru legat de „calificarea ca sa conduca un liceu”.
„Domnule Anonim”, este malefic cand ignoranta si reaua credinta fac casa buna la unii. Din cate stiu, parcursul profesional al celui acuzat este de invidiat. Poate ca asta te roade! Dupa absolvirea Liceului Samuil Vulcan (nu oricine putea fi elev acolo in acea perioada), a terminat o scoala de invatatori, Facultatea de Filologie, Facultatea de Drept si Masterat in Management. Pe diplome sunt trecute note de invidiat.
In curand voi reveni asupra celorlalte „perle” sustinute de tine.

Anonim spunea...

AOLEU!ASTA MI-A FOST REACTIA CAND AM VAZUT ACEST BLOG!UN ANONIM DIN BREASLA INGINERILOR?NE FACI BREASLA DE RUSINE CU ASEMENEA LIMBAJ!CE AI MAI CU VLAS SAU DOMOCOS?FERICE DE BEIUS CA ARE TINERI CA SI EI .MAI NEBUNULE DACA DUMNEZEU NU TI-A DAT COPII CA SI CEI DOI SAU TU ESTI UN INCOMPETENT ,DE CE MAMA NU-I LASI IN PACE .CAND TU TE OFTICI PESTE TOT ACESTI COPII GANDESC CE PROIECTE POT ADUCE IN BEIUS .NENOROCITULE ,DUMNEZEU NU TI-A DAT CREIER ,SUFLETUL TI-E PLIN DE VENIN SI DE URA,MI-E RUSINE DE RUSINEA TA.MAI ,OMULE,SI CE DACA MESTECA GUMA,SI CE DACA E PROF. DE SPORT.DOAMNE,MA DOARE SUFLETUL CAND VAD MIZERIA CELOR CA SI TINE -SCURSURA A SOCIETATII-DAR DUMNEZEU SA LE AJUTE CELOR CA SI VLAS SI DOMOCOS.NU VA LASATI COPII,DUMNEZEU O SA VA AJUTE PT. CA SUNTETI ALTFEL,CEL DE SUS SA-I POTOLEASCA PE CEI CARE VA VOR RAUL .EU SUNT INGINERA DAR TU ESTI O RUSINE PT. BREASLA.

Anonim spunea...

HA HA HA HA ce patetic.. dar ma bucur... va arde veninul oamenilor care au ajuns sa va urasca. ai lucrat doamna la securitate? problema de fond era ca INSPECTORUL STANCIU a falsificat o semnatura. poate printre multe altele. si iti reamintesc doamna faptul ca acei copii merg la olimpiada datorita competentelor lor si nu a profesorilor.

BLASFEM'IE f. livr. 1) Cuvânt prin care se ultragiază o divinitate. 2) Act de defăimare a lucrurilor considerate sfinte ; profanare; sacrilegiu; pângărire.

Nu imi amintesc ca Stanciu sa fi fost beatificat!

Pe cale de consecinta evidenta nu cred ca Stanciu e cumva Sfantul urcat pe altarul luminii Samuilestene.

Eu va dau exemple: Vlas se face de rusine(Sfanta Tanara), Domocos primeste politic Sfanta functie de Director a loteriei romane, Stanciu falsifica semnaturi, Cornel Popa e unul din Sfintii bogatasi ai bihorului, Mare Protector al Sfantului imperiu al Sfintilor Miculaiesti, care sunt cei mai mari beneficiari si Sfinti bihoreni ai Sfintei si de Taina a noastre Tranzitii.
Micula au pus mana pe : Pestera ursilor, cabanuta de pe pestera meziad, Hoteluri pe litoral si la felix si ce procese au mai fost pentru hotelurile alea, Iadolina, inca ceva hotel pe la Lesu... au poluat ani la randul crisul negru, tineti minte ce miros de borhot venea de la ei ???

IAR DUPA TOATE EXEMPLELE ASTEA DUMNEAVOASTRA MA FACETI PE MINE INCOMPETENT ??? SCOATE-TI-VA DOAMNA CIOBURILE DIN OCHI PENTRU CA VEDETI DENATURAT REALITATEA.

Am doamna 3 copii pe care ii cresc in respect fata de natura, societate, si mai ales fata de ei insisi.
Si doamna daca unii administrau lucrurile cum trebuia copiii mei nu veneau plini de noroi acasa, nu veneau jigniti de bosorogii care TREBUIAU sa iasa la pensie demult, si erau educati de profesori cu chemare pentru cariera, si nu dinaia care fumeaza cu ei la ore. si mai aveti unul in liceu, in persoana lui Gavra care mare profesor de istorie si mare director nici astazi nu e capabil sa dea un discurs decat dintre cele scrise de unii profesori de romana.

Stiu ca la prima vedere multe din lucrurile pe care le-am zis par mizerii. Imi pare rau cand injur si mizeria fizica si intelectuala din preajma noastra dragi beiuseni ne reduce pe fiecare la umilinta zilnica. Eu sper ca lucrurile se vor indrepta, desi din pacate NICI un partid din beius nu are oameni de calitate. Pentru ca multi dintre dumneavoastra oameni adevarati si de calitate ati ajuns sa refuzati implicarea in treburile orasului. In momentul de fata nu vreau decat sa stiu ca scapam de dominatia PNL si PSD la beius. Apoi mai vedem ce va fi. Si daca asta se va intampla sper ca PD-L-ul va avea bunul simt sa nu primeasca in structurile sale pleava administratiei locale, cu toate ca am observat contrariul.

Beiuseni INFORMATI-VA si luati atitudine. Aveti grija de voi si de cine e platit din BANII DUMNEAVOASTRA! daca dormiti in continuare va fi vai de voi!

Anonim spunea...

SUNT MAMA A DOI COPII.SUNT DIVORTATA.DUMNEZEU STIE CAT MI-A FOST DE GREU SA-I CRESC.NU AM CULOARE POLITICA.URASC POLITICA.NU MA INTERESEAZA CULOAREA CELOR DOI TINERI.DAR OMULE BUN DUMNEATA MA FACI SA CRED CA ESTI DE BUNA CREDINTA, CA VREI CEVA MAI BUN PENTRU BEIUS,CA VREI SCHIMBARE.DAR CUM?PSD-ODOBASIAN-JOS-SUNT DE ACORD.PNL-JOS-DAR OMULE -NU EI CONDUC ORASUL-EI SUNT ADEVARATA SCHIMBARE PT. ORAS.SA-TI SPUN CUM STA TREABA:
ODOBASIAN-PT.PUPATURILE LUI AI MEI COPII NU AU CE CAUTA IN BEIUS,PROBABIL NICI AI TAI-MI-E JENA CAND IL VAD BUHAIT(PSD)
ILE-DOAMNE FERESTE-UN MUZICANT?-TROMPETIST SAU CE DOAMNE IARTA E-SA NU MAI VORBIM DE MARIONETA ARDELEAN(DOMNUL MEU ALA E TEROARE IN VIATA PIETARILOR-ESTE PIETARUL DE SERVICIU A PRIMARULUI)-PD-NU TE SUPARA DAR ESTE JENANT
VLAS-FATA ASTA NU VREA PRIMARIA-OMULE,PERSONAL NU AM AVUT NICI O IMPRESIE FATA DE EA;DAR CA UN OM NORMAL AM URMARIT-O CAT DE APROAPE AM PUTUT-PT.CA NU E GENUL SA O GASESTI PRIN BIRTURI-POATE DUMINICA PRIN VREO BISERICA-SI TE ROG SA MA CREZI E O FATA MODESTA;AM VAZUT-O INTAMPLATOR IN CASA UNOR NENOROCITI(NU CU PRESA DUPA EA-AM RAMAS MUTA-CREDE-MA STIU CE VORBESC-FATA ASTA A CRESCUT CU FRICA DE DUMNEZEU,NU E SFANTA,ESTE UN OM NORMAL,DAR,MULTI I-AU URAT TOT BINELE DIN LUME-NU O CUNOSTI SI E PACAT)
DOMOCOS-AR FI FOST MAI SIMPLU PT.EL DE ANI DE ZILE SA STEA CA TOT ROMANUL LANGA COPIL,NU SA DUCA LENJERIE LA NU STIU CE SCOALA,NU SA ALERGE PRIN TOATE COMUNELE DE LANGA BEIUS SI AS POVESTI PANA DISEARA.
SUNT OAMENI CARE AU MUNCIT ANI DE ZILE-CA NU VREI SA LE VEZI SI URLI IN STANGA SI IN DREAPTA POATE LE FACI VREO SUPARARE.NU LE FACI ,SI STII DE CE -PT. CA FIECARE DIN EI AU TRECUT PRIN INCERVARI ALE VIETII CARE I-AU CALIT SI I-AU PREGATIT PT. OAMENI FARA CARACTER(NU FAC ALUZIE LA TINE,SI TU ESTI CA SI MINE UN PARINTE AMARAT)
DAR VAI DE NOI CA NE BATEM JOC DE TINERI NORMALI SI CURAJOSI SI MUNCITORI(PT. NISTE PARVENITI SI OPORTUNISTI GEN ILE ,ODOBASIAN,ARDELEAN)

Anonim spunea...

OK. HAI CA O LUAM DE LA CAPAT.
ILE E IN PRIMUL RAND PROFESOR DE MATEMATICA, ca face ceva in timpul liber pentru mine este motiv de admiratie. Invatati dumneavoastra doamna un instrumet, atat DOAR UN INSTRUMENT si luati muzicutza ca e cel mai usor

Nu ii plangeti de mila lui Adi Domocos... are zeci de milioane salar... si eu garantez ca daca e la institutia aceasta ca a semnat multe contracte jmecheroase, cu firme capuse ale loteriei.. refuz doamna sa cred ca profesorasul de sport ajunge direct in fruntea unei institutii ce invarte zeci de miliarde fara sa dea bani buni pentru asta sau fara sa reprezinte interesele cuiva acolo. nu ma luati de copil ca n-are rost.

Doamna vlas de asemenea a zburat pe scara evolutiei profesionale, sau mai exact s-a teleportat... sa zbori din Beius direct in Bucuresti, cu sofer de serviciu, si sa fii secretar de stat (functie cu rang de ministru) nu e chiar nimic.

problema cea mai mare nu o am in cele din urma cu cei doi.. poate is tinerii aia care is aruncati in fata, lipsiti de experienta ca sa arate partidele cum promoveaza ei tinerii.
problema o am de fapt cu cine i-a promovat.
ca va place doamna penelista, ca nu va place de data asta castiga Ile primaria. oricat de tare v-ati intrista.
Ardelean nu e omul primarului si vorbesc pe surse:). de cand e presedinte de partid i s-a modificat fisa postului de mai multe ori, s-a diminuat salarul... cam asa functioneaza lucrurile la primarie...
Ardelean pe de alta parte e lipsit de viziune, dar totusi e bine ca a reusit sa inchege si pd-l la beius... stiti .. ofera alternativa la psd-pnl...

si pe mine sa ma lasati in pace cu populisme gen flori pe strada, si aici ma refer la toate partidele mari din beius, lenjerii la camine si alte chestii marunte... nu dau doi bani pe asa ceva. gradinitele primesc bani prin inspectorat.. inspectoratul are conducere liberala.. ce impiedica inspectoratul sa aiba grija sa ajunga fondurile unde trebuie? si tot nu mi-ati raspuns la acuzatiile de coruptie... tot nu comentati deloc influenta Cornel popa- Fratii micula... de ce? De ce nu raspundeti la ce am zis de falsurile lui stanciu? nu vreti sa va scoateti odata cioburile din ochi ? ? ? Daca chiar nu aveti culoare politica meditati la ce am scris intr-un post anterior. si astept raspuns!!! vreau explicatii si raspunsuri pe temele:

1 Cornel Popa Bogatasu 4 case care numai la beius mai poate avea fief(pe oradeni nu-i prosteste) Pd-l conduce la stei si la oradea si asta se vede dupa cum arata orasele respective.. ca restul din bihor, in mare majoritate sunt conduse de maghiari, nu stiu bine cum e vascaul psd-ist...

2 Taxele pe metru patrat pe care le baga fratii micula comerciantilor ce au inchiriat spatii de la ei... facand din beius orasul cu preturi mai mari la produse ca in bucuresti

3 Falsul in acte oficiale al directorului de la Samuil Vulcan, mai are dreptul moral sa fie directorul copiilor mei? cred ca daca a facut stiinte juridice are simtul adevarului cat de cat... sau ce importanta mai are???

4 pe principiul spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa iti zic cine esti... ce garantii am ca domocos nu e de acelasi aluat cu Popa cornel?

Anonim spunea...

VA SPUN CE AM FACUT SI EU IN VIATA,PT. CA REACTIONAM CA SI DV.:PRIMA DATA DESCHIDEAM OCHII(SI AICI OCHII MINTII)SI PE URMA DESCHIDEAM GURA.NU POT SA FAC AFIRMATII PE CARE NU LE POT PROBA PERSONAL.ESTE CEL MAI USOR SA ARUNCAM CU NOROI IN OAMENI PE CARE NU II CUNOASTEM CI DOAR BANUIM CA AR PUTEA FI

Anonim spunea...

bine doamna... acum aveti si articolul. mi-a luat o vecie sa il gasesc. se gaseste la adresa de mai jos. puteti comenta acum??? MERITA SAU NU TRAIAN STANCIU SA FIE DIRECTORUL CELUI DE-AL DOILEA LICEU DIN TRANSILVANIA??? DACA UN ELEV ISI TRECE O NOTA IN CATALOG SAU FALSIFICA SEMNATURA UNUI PROFESOR CE RISCURI ISI ASUMA? NICI UNUL CA ASA FACE SI DIRECTORUL PENELIST AL CNSV BEIUS. COLEGUL DE BREASLA AL LUI DOMOCOS

http://evz.ro/articole/detalii-articol/558460/Inspectorul-general-Traian-Stanciu-a-ocupat-functia-printr-un-fals/

Anonim spunea...

REVIN PENTRU CA NU MERGEA LINKUL:
http://evz.ro/articole/detalii-articol/558460/

Anonim spunea...

E interesant cand vine lumea cu argumente luate din ziare, trebuie sa caut si eu articolele in care se spune ca Basescu a facut sa dispara flota, sau ca a inscenat rapirea ziaristilor, sau cele cu marele vames viitor fost candidat la primaria Bucurestiului si traficul de la Bors... si multe alte articole interesante de prin gunoaie tiparite.
Nu aveti cumva la indemana adeziunea lui Ile la PSD? Ca tot e el marea speranta a pedeleului la care a aderat repede cand a auzit de ciolan.

Anonim spunea...

dar din banii cui e lenjeria dusa de domocos?dintr-ai lui cumva?CAT ALTRUISM!deschideti-va ochii si vedeti din ce familie provine.asta spune totul.daca ne vom da pe mana unui prof. de sport si repetent sa ne conduca,e vai de noi!ne meritam soarta.

Anonim spunea...

ST. APOLITIC SI CHIAR NU MA INTERESEAZA DIN PARTEA CARUI PARTID VINE CANDIDATUL DE PRIMAR.VOI VOTA OMUL.DINTRE CEI TREI ,CEL CARE A PROBAT CALITATI DE ADEVARAT MANAGER ESTE ILE.MERITA VOTAT FARA NICI O EZITARE.
UN COLEG CARE IL RESPECTA

Anonim spunea...

e incredibil. n-ar zice unul dintre penelisti DA STANCIU NU NE ONOREAZA!!! multumesc asta zice totul despre voi!!! basescu si-a dat demisia din parlament, a renuntat la imunitatea parlamentara, s-a lasat la dispozitia justitiei, si tot rahatul de psd n-a putut sa obtine o condamnare, nici macar pentru ca ar fi furat un stilou. hotu neprins, om cinstit, dar cu Stanciu cum ramane, ca a fost prins...??? eu n-am stiut pana nu am citit articolul din Evz, multumesc de informatie, ma mai gandesc daca il salut pe strada...

Anonim spunea...

PROBABIL NIMENI NU ESTE PERFECT SI DACA AR INCERCA CINEVA SA NE DENIGREZE AR GASI MOTIVE, DAR PENTRU DUMNEZEU OAMENI BUNI ATI INTRAT PE ACEST BLOG SA FACETI POLEMICI INTRE VOI, VOTATI PE CINE CONSIDERATI VOI CA ESTE MAI BUN DAR TERMINATI CU INJURIILE SI CU JIGNIRILE. PANA LA URMA SUNTEM TOTI BEIUSENI SI PROBABIL NE SALUTAM PE STRADA DAR MIE RUSINE DE CUM ARATA ACEST ORAS |ECOLOCIC|
SE SIMTE IN AER CA TREBUIE O SCHIMBARE AICI, CA TREBUIE UN PRIMAR CU ALTA VIZIUNE DESPRE ADMINISTRATIE. CHIAR NU VEDETI, SAU VA TREBUIE DOUA PERECHI DE OCHELARI. ORCUM GRESELILE UNORA DIN PNL NU TREBUIE ARUNCATE IN SPATELE TUTUROR. NU SUNT PNL-IST DAR VOI SUSTINE TINERETEA SI DORINTA DE A FACE CEVA PENTRU BEIUSENI.
FRUNTEA SUS DOMOCOS NU TE LASA INTIMIDAT SUNTEM MULTI CARE TE SUSTINEM.

Anonim spunea...

in pnl doar doamna dr. teaha este divortata cu 2 copii. se vede atitudinea superioara cu care ne trateaza. dar d-na doctor- domocos si pnl nu mai au sanse in beius. ati face bine sa ve puneti bine cu odobasian pt. ca va veti alia cu psd in viitorul apropiat. si nu-l mai sustineti pe profesorul de sport. ca pregatire sunteti mult peste el. va coborati prea mult.

Anonim spunea...

ce tot cantati de domocos,voi sunteti chiori,ce tinerete,asta nu are nici un discurs politic nici de care o fi el,tot transpira cand vorbeste ceva,se agita sa faca admnistratie locala,habar nu are ce inseamna asta,poate,admnistratia aranjametelor contra cost .daca asta merge la primarie nici ai lui nu vor mai putea trece pragul,ce vorbiti de odo ca e buhait ,nu l-ati vazut pe adisor buhait,odo macar are clasa,ile are scoala

Anonim spunea...

d.na teaha nu cumva te bate gandul schimbarii?fixasi cumva locul rodicutei ?jos palaria rodicuto nu te lasa,esti singura doamna adevarata din pnl,nu te lasa luxata,desi te cam pricepi la luxari-ispas-jos,rodicuta-sus.bravo de ce nu candidezi la primarie,sincer te-as vota

Anonim spunea...

DACA VA FACETI CURTENIE DE LEPRE IN PNL, RAMANETI FARA MEMBRI.SINCERA COMPASIUNE.

Anonim spunea...

Domul PERFECT nu mai judeca pe nimeni,caci va fi vai de tine la judecata cea dreapta.Mai citeste si BIBLIA,si doamne ajuta-ti si iti da intelepciune.Eu chiar ma mir cata rautate poate exista la tine.Fie ca DUMNEZEU sa te lumineze si sa te faca sa fii mai bun cu semenii tai.

Anonim spunea...

CE FEL DE INGINER ESTI MA? toata ziua pe net. Cand naiba mai muncesti? ESTI O RUSINE.UN ORDINAR.O EROARE GENETICA.UN COMUNIST RATAT. UN PLD-IST DE AL TAU.SPER CA NU TOT ASA O SA FACI SI CU NOI DUPA ALEGERI?

Anonim spunea...

Asa fac oamenii fara caracter se leaga de ce apuca ca sa denigreze imaginea cuiva nu mai tine cont de nimic.Fiecare sa se uite in ograda lui!Vai steaua voastra care stiti sa judecati pe altii dar pe voi nu!

Anonim spunea...

Pisama-s pe oamenii din PSD si PLD!Caractere,sa va ia dracu de imbecili!

Anonim spunea...

Adrian Domocos o sa va dea clasa!El o sa conduca primaria din iunie!Simti-ti si voi nu-i asa?Domnule Ispas stim ca dumneata intoxici blogul asta, oare ce o sa te faci din iunie?
Unde o sa-ti lucreze sotia? si altele si altele............Lasa tata ca ti-a ajuns sa mai vina si altii!

Anonim spunea...

INVATATI SA SCRIETI SI SA VB SI-APOI SA AMENINTATI!CE VOCABULAR ALES,DE SORGINTE LIBERALA!MAI INVOCATI SI BIBLIA.ODO VA CASTIGA.SIIIIIIIIIIIIIIIIIGUR!

Anonim spunea...

Apropo is curios care popa a inceput sa scrie pe blog. Doamne miluieste doamne miluieste, domocos prinde peste. Pentru pedelistul de mai jos care s-a luat de "peledistul" de mai sus. Iti promit sincer ca voi gasi solutia sa urmaresc de acum inainte tot ce se intampla in politica locala. si tot ce se barfeste va aparea negru pe alb.. pentru delectarea si informarea lumii... teroarea PSD se va termina, evident. PNL ne-a torturat destul de la Bucuresti, conjunctura face ca PLD va castiga atata parlamentarele cat si localele. oricum is cu ochii pe toti... orasul asta trebuie sa se modernizeze. evident ca cel mai capabil de a incepe asta este Nicu Ile.

Anonim spunea...

Inca ceva... Of.. deci urmariti-mi logica : adica cate divortate avem la beius? mai exact in PNL... observ ca_cam multe. de asta are pnl organizatie de femei, probabil ca asa isi aduna Popa amantele... imi pare rau doamnelor ca is misogin. Chiar asa de mare o are Popa? incat nici unul din barbatii vostri nu va mai satisface?
Baieti.. eu zic sa facem ceva ca Popa asta tine sub sutana ceva ce face femeile sa fuga de noi. e inacceptabil. va dati seama ca daca ajunge la primarie domocos, o sa dea cu undita si toate femeile noastre vor merge zilnic la primarie...??? Voi va dati seama ce vor vedea copiii din samuil uitandu-se peste drum ??? Nu vor mai vrea nici copiii sa vina acasa... Stanciu ii va invata falsuri in acte pubice, si peste drum se vor turna filme "Un Popa si-un Domo Cocos" Beverly Beius Primary. Si reporterul de serviciu, Ispas care-si bate mama si nevasta va fi turnator de film sef. Ca sa fie filmul horror enough Odo va sta cu drujba si va taia in continuare copacii ca sa aiba de unde sa dea frunza la caini. Ne vedem la Oscaruri!!!

Anonim spunea...

SUNT UN PROFESOR,PENSIONAR.ASEARA,NEPOTII S-AU DISTRAT COPIOS.NU STIAM DE CE .ACUM ,AM AFLAT.INTREBAREA MEA ,ACEST MIJLOC DE CAMPANIE,CA EU ASA IL VAD CU CE AJUTA SI PE CINE.UN SFAT VENIT DE LA O PERSOANA CARE A TRECUT PRIN MULTE CAMPANII DOMOCOS ESTI ATAT DE DISPERAT INCAT DOAR UN BLOG TE POATE AJUTA SA FII PRIMAR .INCEARCA SA DEMONSTREZI CA STII SA FACI POLITICA OAMENILOR,NU PRIN MITA SAU POMENI.FRATILOR,AM AJUNS CUMVA UN NEAM DE CERSETORI?SCUMPI CANDIDATI LA PRIMARIE,OAMENI POLITICI SUNTETI IN COMPETITIE CA LA PRIVEGHI?ASTA E RESPECTUL VOSTRU FATA DE OAMENI SA-I TRATATI CA SI PE NISTE HANDICAPATI.LASA DOMOCOS ACEST BLOG.LUMEA NU ESTE PREGATITA PENTRU ASA CEVA.

Anonim spunea...

Domnule profesor aveti dreptate, lumea nu e pregatita sa discute civilizat pe un blog, am prezentat, din postura de simplu membru PNL, cateva din actiunile membrilor din Beius. In scurt timp s-au repezit cativa (putini, nici nu ma obosesc sa le caut IP-urile) sa calomnieze si sa improaste cu noroi, incapabili sa arate o actiune similara. E mai usor sa distrugi decat sa construiesti, e mai simplu sa critici pe altii decat sa-ti dovedesti propria valoare, e mai distractiv pentru ei sa taie copacii decat sa-i sadeasca si sa-i creasca. Puteam foarte usor sa sterg toate ineptiile debitate de cei ce n-au alta treaba decat sa stea pe net si, ascunsi in spatele unui anonimat (relativ), sa-si deverseze frustrarile dar le-am lasat ca sa-i judecati voi, cei ce aveti destula minte pentru a nu va baga in aceasta cloaca (nu ca mine).

Anonim spunea...

e foarte bine ca ai facut blogul. ce e interesant este ca pana acum nu a aparut nici un comentariu in care cineva dintre cei acuzati de unele lucruri SA ISI ASUME RESPONSABILITATEA. Voi dragi politicieni locali o stiti fiecare care sunteti capabili si care nu. Ati asistat toti la surogatele de alegeri care au loc, asa cum dezgustat am asistat si eu. daca o tot aruncati atata cu bunul simt... va implor, is atatia oameni capabili sa faca din orasul asta ceva cu adevarat frumos. 90% din ei sunt asa scarbiti de ce ati intretinut pana acum si aici din pacate ma refer in special la pnl si la psd, incat i-ati facut sa se ascunda in casele lor, sa fuga din tara si alte cele. e chestie de bun simt sa acceptati ca ati gresit, din nestiinta sau din prostie si lacomie. oricum cu cat va agatati mai mult de putere cu atata veti deveni mai si mai patetici. Observati domnule Domocos ca iesitul in strada cu flori si a duce cateva cearceafuri la niste gradinite nu mai tine pentru a convinge niste oameni cu asteptari mult mai ridicate. nu sunteti cu nimica diferit de Odobasian care dadea acus 4 ani ulei si zahar.

Blogul acesta v-a dat ocazia, sa vedeti ce gandesc oamenii cand ranjesc catre dumneavoastra ca le dati niste flori.

E o vorba... Cu o floare nu se face primavara!

Anonim spunea...

ACELASI PENSIONAR ,AS DORI DIN TOT SUFLETUL SA-I AUZIM PE ACESTI CANDIDATI LA PRIMARIE CE PROIECTE AU,NU PROZA SI LITERATUTA,CHIAR MATERIALE BRUTE,FUNDAMENTATE,PROIECTE PE CARE SI LE POT SUSTINE NU DOAR DIN BUZE.NU SUPORT ACEI CANDIDATI CARE CU UN BRAT DE FLORI VOR SA IMPRESIONEZE,DAR NU AU IN PRIVINTA ORASULUI NICI O POLITICA FUNDAMENTATA SI ARGUMENTATA.PUPATURI, FLORI,MARTISOARE ARUNCATE IN STANGA SI IN DREAPTA,RISIPA DE ENERGIE SI BANI.CE CASTIGA ALEGATORUL CU ASEMENEA SOI DE PUBLICISTICA.SA NE UITAM IN VIATA PROFESIONALA SI PERSONALA A ACESTOR CANDIDATI ,CE AU REUSIT SA FACA PENTRU EI IN PRIMIUL RAND.DACA NU SUNT IN STARE SA-SI REZOLVE PROBLEMELE FAMILIALE,CREDETI CA VOR REZOLVA PROBLEMELE ALTOR CATEVA MII.

Anonim spunea...

subscriu cu respect la ce a zis domnul pensionar de mai sus. se pare ca avem si oameni cu gandire tanara intre noi.

Anonim spunea...

Cine iubeste asa tare Beiusul si vrea sa se implice intr-o asociatia AiciBeius sa se prezinte miercurea la ora 6 la cofetaria Bridge. planuim viitorul beiusului. Suntem apolitici, majoritatea tineri si foarte tineri, avem idei si avem nevoie de beiuseni care sa doreasca sa le punem in aplicare. sit-ul oficial, deocamdata in constructie este www.aicibeius.ro. forumul oficial de discutii este forum.beius.info. Daca nu tineti minte adresa intrati pe www.beius.ro si mergeti apoi la link-ul Forum. Mult bine va urez dragi beiuseni!

Anonim spunea...

Oare stiu beiusenii cate terenuri are ODOBASIAN in jurul Beiusului luate la pret de nimic?Dar oare el stie ca multi din oamenii lui care il ling zilnic sunt falsi si la alegeri nici macar nu o sa-l voteze?Pacat ca politica asta e o mizerie si oamenii se calca in picioare!!!

Anonim spunea...

Se aude prin oras ca nu stiu ce partin, nu dau nume de fapt, strange bani pentru alegeri ca sa aiba cu ce sa mituiasca persoanele care vor fi la sectiile de votare.In urma cu 4 ani Costin trebuia sa castige am inteles doar ca unul a fost mai smecher si si-a atribuit si din voturile acestuia.Sa fie adevarat ce se aude?

Anonim spunea...

Cred si eu ca se poate face mizerii din astea ca doar e politica si politica e o mizerie!!!

Anonim spunea...

Uite ca lucurile ies la suprafata!Nu pot sa spun din ce partid sunt pot sa spun ca si eu am fost la o sectie de votare si mi s-au dat bani ca sa inchid ochii!!!Nu am acceptat acest lucru si de aceea si acum am probleme cu actualii!!!Asta este mi-am asumat acest risc in speranta ca va fi alceva dupa alegeri!!!Va asigur ca au fost multi cei care au luat bani!!!

Anonim spunea...

Intr-o sectie de votare nu ar trebui sa fie pusi oameni apolitici?

Anonim spunea...

Mare grija Adi la astfel de oameni!!!

Anonim spunea...

Cine vrea sa vada un om care are ceva in cap si care vine cu lucruri plauzibile sa se uite in seara asta pe TVS ORADEA la oara 8!!!!O sa il vedeti pe viitorul vostru primar!!!Nu ratati!!!

Anonim spunea...

De stimabilul Iuhas ce se mai aude?Pe unde isi mai bea mintile si cu cine se mai bate?

Anonim spunea...

Domnilor PSD-isti cat trebuie sa pun in plic ca sa primesc si eu ANL?Am 4 copii si locuim 6 persoane intr-o garsoniera!!!E inuman ce se intampla!!!Bine ca copilul lui Bucureanu primeste si eu nu!!!Mi-ati respins dosarul de nenumarate ori!!!Oare e corect in viata asta?Unii au prea mult alti nu au deloc!!!Votul nostru l-ati pierdut chiar dc mi-ati inspirat incredere la inceput cu promisiuni!!!Asta sunteti de fapt.....promisiuni si atat!!!

Anonim spunea...

Domnule Ile mai bine va vedeati de directorat la scoala, va era foarte bine acolo, parerea mea.Nu trebuia sa va manjiti cu politica asta murdara!!!un simpatizant

Anonim spunea...

Sa nu vorbim de metrese!!!Oare altii sunt mai curati?Altii ar fute si pasarea in zbor, alde Ardelean,Mlendea,Popica,Ispas!!!
Intrati pe fir daca aveti curaj!!!

Anonim spunea...

Lasa-ti astea!!!oare este barbat care sa nu fi fost vreodata acolo?

Anonim spunea...

Pentru ca este imposibil sa discutam civilizat voi modera toate comentariile.
Injuratorii de profesie pot sa-si caute alt loc de deversare a frustrarilor.

Anonim spunea...

INVIDIA-Nu e chiar ceva cu care sa te mandresti.Daca gandesti numai prin prisma ei , se poate sa nu mai vezi lucrurile asa de clar.Stii ca se zice ca furia orbeste.Asa ca te rog nu emite judecati bazate pe sentimentele tale negative.Cand ti-e antipatic cineva care nu ti-a gresit cu nimic,nu-ti dai voie sa vezi ca tu,de fapt,ti-ai dori unele calitati ale persoanei pe care o urasti.Si uite asa te inverzesti de invidie stimate inginer profesor sau ce vrei sa fii.Te roade?Ravnesti la ce are altul si iti cam bagi unghiile in gat.PNL CASTIGA ALEGERILE.Cunoastem realizarile marete ale lui Filip la Oradea.STIM SI DE CORUPTII PD-L,PSD.ASTA ESTE .DOMOCOS VA FI PRIMARUL BEIUSENILOR,CA VA CONVINE ,CA NU.
URA-e invidie deghizata.

scorpionulx spunea...

ScorpionulX mai spunea si … apoi incheia

Anonimule, esti inversunat in sustinerea unor afirmatii.

Un interlocutor care se respecta trebuie sa aiba o alta atitudine.

Nimic nu e adevarat din celelalte acuze la adresa d-lui professor Stanciu Traian, pentru ca N-A FALSIFICAT NICI UN DOCUMENT, N-A RETURNAT NICI UN BAN FIINDCA NU AVEA DE CE, N-A FOST CONDAMNAT SAU MACAR ACUZAT DE CEVA.

Singurul fapt real este articolul aparut in Evenimentul Zilei, unde este acuzat ca ar fi ocupat ilegal functia de inspector general in Directia de Control a Ministerului. Acuzatia este falsa fiind facuta de o persoana sus-pusa, deoarece, cu ocazia unui control, a descoperit ilegalitati savarsite de aceasta, pe care nu le-a folosit si, probabil, nu le va folosi.

Regreta doar faptul ca de mult timp i-a promis unui coleg profesor ca ii arata o parte dintre dovezi, dar n-a facut-o nici pana azi. Niciodata nu-i tarziu!

Cu asta, ScorpionulX incheie, deoarece crearea blogului PNL urmareste un alt scop.

Anonim spunea...

Dorina POPA +++ Costin vicele e ceva nou? nu cred ca e barfa...e real!?