sâmbătă, 1 martie 2008

Vineri 29.02.2008 în municipiul Beiuş s-a deschis Centrul de consiliere pentru femei (la sediul PNL Beiuş) în cadrul proiectului "Informează-te, ai şanse reale să reuşeşti", proiect iniţiat de O.F.L. Bihor (preşedintă Claudia Vlaş).
Coordonatorul Centrului de consiliere Beiuş, domnul Adrian Domocoş, consilier judeţean, candidat la funcţia de primar al municipiului Beiuş, a prezentat într-o conferinţă de presă programul centrului:
-joi între orele 12-14, consiliere juridică, coordonator avocat Kiss Janos
-joi între orele 14-16, consiliere medicală, coordonator d-na doctor Monica Teaha
-vineri între orele 12-14, asistenţă socială, egalitate de şanse, d-na secretar de stat Claudia Vlaş
-vineri între orele 14-16, învăţământ, cultură, proiecte, d-na profesor inginer Rodica Monenciu, director adjunct Colegiul Tehnic Ioan Ciordaş

8 comentarii:

Anonim spunea...

In orasul nostru era necesar sa se infiinteze un centru de consiliere gratuit pentru femei indiferent de culoarea politica a acestora , deoarece este o zona care nu ofera prea multe oportunitati pentru beiusencele noastre . Felicitari si promit ca voi fi prima care am sa informez si alte prietene sa obtina informatiile necesare de la acest centru.
Adi tine-o tot asa! Ne bucuram ca s-a gandit cineva si la noi.

Anonim spunea...

ETETEE unde erau aplaudacii da profesie, nici nu inceput bine campania electorala ca si rasar ofertele ca si champinioanele dupa ploaie.
Consiliere la ce draq e buna si asta intr-o tara unde se asteapta POMANA. Da bani, bani domnu primar cand ne da-ti.
Pupaciosu de profesie....

Anonim spunea...

ADI baga mare, ca astia cu Stefan Gheorgiu vad ca nici gramatica elementara nu stiu!!!
Ai fost siguru meu prof. marfa cat despre "menestrel" ma lasa RECE.
BAFTA MAXIMA in ALEGERI.

Anonim spunea...

era snoava aia cu " decat sa-i dai pomana un peste mai bine il inveti sa pescuiasca"

Anonim spunea...

Bravo Adi, arata-le ca poti mai mult, beiusenii trebuie sa se trezeasca la realitate odata, in orasul asta era comunista n-a apus niciodata. Tinerii destepti sper ca te vor vota. Asa sper si eu, dar sa vedem cu ce iesi in fata.
BAFTOI!!!!!!!!

Anonim spunea...

eu nu cred ca acest centru de consiliere s-a infiintat pentru a se face camponie electorala ci oamenii astia din pnl vor intradevar sa te informeze si vei avea sanse reale sa reusesti.

Anonim spunea...

Acu daca inbina si ei munca cu afacerile nu poa sa iasa rau,mai important e ca IAR SUNT PRIMII..
ba da unde-s restul politichiei de pe V.Nimaiestilor (a Buduresei de fapt).
Incep sa ma oftic ca iar sunteti primii, tre sa ma duc sa le fac o oferta astorlalti ca prea dorm ca porcu-n papusoi.ODOOOO vezi ca vinnnn!!!!
cum?? nu vin , numa tarie ....da-te incolo de b...... ratat ca ma duc la "violoncel" numa ca si astia au IDOLU (baselu) betiv.
..unu care nu-si face chip cioplit si nu crede in IDOL....(cu exceptia lui BILY)

Anonim spunea...

Felicitari PNL BEIUS!!!Sunteti o echipa adevarata!Nu plecati urechea la ce spun invidiosii!Voi sunteti toti prea valorosi!Tine-ti-o tot asa!